Avatar uživatele
Lucimia

Italská hustá horká čokoláda?

Máte ji rádi? Párkrát jsem si ji dala v kavárně, moc mi chutná, ještě jak je hustá, není to taková ta voda jako z automatů, ale třeba příteli vůbec nechutná…
Děláte ji třeba někdo doma? Viděla jsem na aukru prášek, který se svaří a je z toho prý ta pravá hustá čokoláda. Máte s tím někdo zkušenost? Byla bych moc vděčná za recept na domácí horkou hustou čokoládu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5097 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
člověk

to co popisujete je francouzká čokoláda,italové něco takového ve své kuchyni neznají,samoz­řejmě,v rámci globalizace už nevíme co je čí,…
ale kupte si francouzkou čokoládu na vaření,dá se koupit i supermarketech a není drahá,hořká je nejlepší, a pak dělejte pokusy, rozvařit v menším množství vody,pomalu a dochutit smetanou čím tučnější tím lepší,a jak to připravujete ve fondi,dale na stul,nakrájíte krosanty na kostky,namáčíte a ´BAŠTÍTE A DĚTI I KAMARÁDKY VÁM MILUJOU.........

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek