Avatar uživatele
www

Grilujete také houby? Které a jak? Veelká pochoutka!

Doplňuji:
Moje zásada při trávě jídla je jednoduchost a nebát se.
Takže tip:
Hodí se téměř všechny druhy a všechny potřebují sůl, kmín a česnek. Lehce potřu olejem, osolím, granul. česnek, drc. kmín. Ploché klobouky celé, vysoké na plátky, stejně tak třeně.
Při delší době či teplotě vzniknou „škvarky“, což je taky bomba.
K tomu chleba, peč. nebo vařené brambory, lze i bez ničeho! Vyzkoušejte 😉

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: www

Zajímavá 10Pro koho je otázka zajímavá? iwetax, GM, hanulka11, hanny 2, Katusa, beer, anonym, anonym, anonym, anonym před 4640 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

V době mimo sezónu tak připravuji hlívu ústřičnou. Výborná.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nejlepší jsou zřejmě bedle, jdou i jiné ale tyto vyhrávají. Vynikající a brzy připravené jsou i syrúvky, ale ty jsem již několik let v okolí nenašel

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanny 2

Ještě jsme to nezkoušeli,což bude asi tím,že buď jdeme na houby nebo na zahrádku grilovat.Obojí v jednom dni ne,takže houby doneseme domů/pokud nějaké najdeme/ a rovnou nějak zpracujeme,takže grilování hub nás ještě ani nenapadlo!Ale díky za tip!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Tak to mám hrubý nedostatek , dělám je jedině narychlo na pánvi jako minutku/masáky, bedly/,
jinak obalované, a různě zpracované, smaženice, pod maso, na polévky, nakládané a další a další

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
HOMER

Nejlepší jsou obalené a usmažené jako řízek.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
www

Omluva: přípravě, ne trávě !
Pitomá T9 ☹

před 4640 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek