Petrovskalui

Fotokniha jako dárek na Vánoce ?

Dobrý den, přemýšlím co dát babičkám pod stromeček. Nic nechtějí, no klasika to známe všichni. Napadlo mě dát jim fotoknihu. Je potřeba na to mít fotky v nějaké lepší kvalitě?

Zajímavá 0 před 106 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Hofmanm

Nápad to vůbec není špatný! Za mě takový dárek potěší (vlastní zkušenost). Tak ať se babičkám líbí!

0 Nominace Nahlásit

elkon

V některých obchodech kde fotoknihy dělají, mohou na přání fotky upravit.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Celkem dobrý nápad,
Přimlouvám se, za menší formát, malé množství.
Přece jen, je to „další krám“, do bytu, Člověk v určitém věku, buď věci hromadí /chorobně), nebo se jich zbavuje.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Nebo kalendář, to je klasický dárek pro prarodiče.

0 Nominace Nahlásit

filip2

Bačkory, teplý fusekle, mikinový šaty, velký, teplý, na doma, tlakoměr, oxymetr, teploměr, mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici, samozřejmě, pokud k tomu nemaj aversi a zvládnou obsluhu, prostě něco, co jim usnadní život?

Opravdu, ale opravdu mají všecko, nic nepotřebují, nic nechtějí? Silně o tom pochybuju, jenom jsi líný se vcítit a přemýšlet! 🙄😒

0 Nominace Nahlásit

martinahruba

Letos jsem to takhle vyřešila a pořídila jsem fotoknihu pro moje rodiče i rodiče manžela. Ono když tam dáte fotky vnoučat, tak je to vděčný dárek. Já už je mám doma a dokonce i zabalené už. Můžu doporučit se mrknout na https://www.im­presi.cz/fotok­niha Tady si ji vytvoříte velmi jednoduše a budete ji mít také za perfektní cenu.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek