zjentek

Fakt je tak snadné získat přístup k něčí celé poslední komunikaci s AI?

Nevím koho z extrémně moudrých uživatelů tohoto webu to už napadlo dříve, ale vypadá to, že pokud získáme přepis několika posledních vět něčí komunikace s AI (snad stačí i jediná, někdo ji třeba vloží na internet), tak na jejich základě je vysoce pravděpodobně možné společně s AI vygenerovat celou tu kompletní komunikaci, která těm větám (větě) předcházela. Nevím, třeba se vývojáři AI v jejím učení záměrně orientují právě tímto směrem, protože tak vlastně třeba i jediná společnost může snadno získat úplně skvěle funkční útočnou zbraň proti celému světu. Samozřejmě jsem Ameriku neobjevil, jenom říkám… 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Zajímavá 0 před 17 dny Sledovat Nahlásit

Otázka ještě nemá žádnou odpověď.

Diskuze k otázce
zjentek

Dementus, ale na světě používají elektronickou komunikaci také důležití lidé, ne jen já, anebo ty, chápeš? 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Neporozumění ti za zlé nemám, mně by jistě taky na první dobrou úplně nedošlo na co se ptáš, kdyby ses zeptal normálně po svém (však otevř profil ať je vidět!).

🤪

elkon

@zjentek Tobě nikdy nic nedojde, proto nemá smysl ti cokoli vysvětlovat.

filip2

@elkon Vidíš, že zase mele z cesty, úplně, totál, prostě! 😅🤦‍♀️Jemu nevysvětlíš, že »důležitou lidé« si nepíšou před spaním s AI bazmegem. To to pochopí spíš kůň, než se on!🤪😵‍💫🤓🥱😅

Nový příspěvek