Nevím koho z extrémně moudrých uživatelů tohoto webu to už napadlo dříve, ale vypadá to, že pokud získáme přepis několika posledních vět něčí komunikace s AI (snad stačí i jediná, někdo ji třeba vloží na internet), tak na jejich základě je vysoce pravděpodobně možné společně s AI vygenerovat celou tu kompletní komunikaci, která těm větám (větě) předcházela. Nevím, třeba se vývojáři AI v jejím učení záměrně orientují právě tímto směrem, protože tak vlastně třeba i jediná společnost může snadno získat úplně skvěle funkční útočnou zbraň proti celému světu. Samozřejmě jsem Ameriku neobjevil, jenom říkám… 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
| Zajímavá 0 před 17 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
Dementus, ale na světě používají elektronickou komunikaci také důležití lidé, ne jen já, anebo ty, chápeš? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Neporozumění ti za zlé nemám, mně by jistě taky na první dobrou úplně nedošlo na co se ptáš, kdyby ses zeptal normálně po svém (však otevř profil ať je vidět!).
🤪
@elkon Vidíš, že zase mele z cesty, úplně, totál, prostě! 😅🤦♀️Jemu nevysvětlíš, že »důležitou lidé« si nepíšou před spaním s AI bazmegem. To to pochopí spíš kůň, než se on!🤪😵💫🤓🥱😅
| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1133 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |
| www | 828 | |
| badisko | 817 | |
| cochee | 814 | |
| Dochy | 743 |
| Software |
| Hardware |