zjentek

Existují lidé, kterým když ukážete, že jste chytří, tak vás pak vycucají jako citrón?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 16 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

Lidé si k tobě dovolí přesně a jen to, co jim dovolíš ty sám. 🙄

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
da ny

Chytrý člověk, toho obyčejně, hodně VÍ,
Co neví, to si zjistí a najde, nejprve sám.

Chytrého, sotva někdo „vycucá“ 😁
To, co sní a ví, mu NIKDO nevezme.

Energii si odčerpat také nenechá a zbytečně jí neplýtvá.
Papír a obrazovka (text na ní), snese a unese všechno.....

0 Nominace Nahlásit

Drap

Pokud se to stane, tak to dokazuje, že zas tak chytrý nejsi, když si to necháš líbit.

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Ne, protože nejsem chytrý 😜

0 Nominace Nahlásit

Vibhuti

Sapiosexuálové.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Da ny, „sám“? 😮

„Co neví, to si zjistí a najde, nejprve sám.“

Ok. K tomuto účelu je vhodný nejlépe internet. A zde by zjentekova maličkost doporučila konkrétně Odpovědi.cz, pak obdobné možnosti od eMimino a Mimibazar skrze Zpovědnici a Modrého koníka až po Quoru a TEPRVE AŽ ÚPLNĚ NAKONEC snad i nadnárodní (zatím těžko jednoznačně vysvětlit PROČ mezi lidmi stále častěji a více neoblíbený a vůbec jaksi více a více zlověstně působící) Google );.

Mám za to, že vše, co víme, nám jinde naservírovali pod nos (nikdo se nenarodil jako génie, totiž ani génie tak úplně ne). Jen každému BYLO DÁNO (!!!) jinde a jinak, jinou formou, ale principiálně stejně NÁM NASERVÍROVALI. Jen někde pomohou (servírují) automaticky, bez řečí, ochotně, bez toho, aby na svou pomoc ustavičně upozorňovali, jinde jsou pro radu skoupí- někde okolo pomoci dělají krky, ofuky, cavyky… To podle povahy člověka, kdo tu kterou pomocnou ruku podává, kdo ten který nápomocný web/server (nakonec paradoxně pro vidinu vlastního zisku, jak jinak) už zakládá 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️.

Pořád je čemu se učit a, „samo, sám, sama“??? Eeh… Sama ani kura nezabřezne.

da ny

zjentečku,
mám tady za sebou, jen 11 let, táhnu 12.
Položila jsem celkem 11 otázek. Na počátku.
A na samém začátku, mne jedna zživatelka bombardovala
tím, co smím, nesmím atd
Ostatním „hrozila“ internetovou smrtí..... 😉
Velmi brzy, pak z webu zmizela…

Přiznám se, že mne i bavilo odpovídat, podělit se o zkušenosti
a znalosti, případně je vyhledávat.
VÍŠ PROČ,
PROTOŽE, TU A TAM, SE PŘI HLEDÁNÍ, I NĚČEMU NOVÉMU
NAUČÍM Je to zřídka, ale některé otázky, jsou zajímavé
a hlavně i odpovědi. Tak i pro mne občas, něco nového.
Také mám ráda humor, včetně ironického
a i ten se zde objevuje 😉

da ny

zjentek.
pokud něco nevím, neznám já, to poslední, kde se budu
ptát, jsou Odpovědi.cz!
Nejsem líná, informace najdu v mnoha zdrojích, tam jsou
odkazy, nebo inspirace, na další hledání, nové otázky,
nové odpovědi.
Pro radu s užším zaměřením, bych se obrátila,
hledala na odborném webu. Na skupiny, kde mají lidé,
na dané téma zkušenosti, protože je tto třeba jejich hobby.
Spojují je společné zájmy, je to jejich koníček, případně
i chlebíček.
Klade se zde důraz na zdroje, odkazy,,, A to je právě, to, co
á, nejdříve udělám sama, Nespoléhám na to co mi kdo
naservíruje 😉
PROČ bych se měla ptát kováříčka, když se mohu zeptat, přímo kováře:
JSME JEN LIDÉ a sám víš že nejem AI, je zde schopní, NAPSAT BLÁBOLY.
i MY. odpovídající se můžeme dopustit omylu, postát si na kabelu 😉
A BOHUŽEL, SPOSTY TÁZAJÍCÍCH, NENÍ SCHOPNO POLOŽIT
OTÁZKU SROZUMITELNĚ.
Správně, zřídka. Všiml sis, kolik práce s jejich úpravou
musí „zbytečně“ upravovat quentos???
Aby odpovídající, alespoň tušili, o co těm básníkům vůbec jde???

Pokud budu chtát znát názory dalších lidí, pak bych se poptala i zde
SÁM jistě víš, že tyto stránky nabraly už před léty,
úplně jiný směr. Úroveň značně klesla!
Uživatelé se ptají na každý, i samozřejmý „prd“.

Píší sem jak do deníčku své niterné pocity, trollí tady do foroty.
WEB se stal zdrojem „komunikace“ a sdílení pocitů.
Tu a tam se někteří mladí, poptají na časy minulé,
naše názory, zkušenosti, které jsou subjektivní.
Závěr si musí stejně udělat sami
Jestli jim to dá, něco do jejich života, nevím, to je na nich.
WEB se stal, více zdrojem zábavy (někdo sbírá body)často
i přízemní a debatním kroužkem.
ČLOVĚK SE VE FINÁLE nemůže lépe spolehnout,
na NIKOHO JINÉHO, NEŽ SÁM NA SECE.

Nediv se některým reakcím uživatele elkon a a řadě dalších,
včetně mých. Ono se to někdy dá těžko ustát (a té hlouposti,
lenosti a blbnutí, se zde objevuje, více, než dost!
Ono 100× nic umoří i vola (i „dobrého vola“).

Filip84

dany: Obecně vzato – nikdy, nikde – se nemá smysl ptát na to, u čeho nejsi s to verifikovat správnost a úplnost odpovědi.

Dobrým příkladem byl ten dotaz státního ouřady na proplacení nemocenské ve svátek. Kdybys nedošla, mi by úplně uteklo, že, vlastně, když by byl, nebýt státního svátku, v práci, tak má náhradu mzdy z náhrady za svátek. Nedošlo, protože já nemám pravidelnou pracovní dobu, naposledy jsem ji měl asi před 18, 19? – tak nějak – lety. Taková banalita a odpověď bez ní je chybná! 🤷‍♀️

Když už jsme u toho, svýho času jsem nad smyslem tohoto webu přemýšlel, pokud se dobře pamatuju, pohnul mne k tomu elkon (hej, ale fakt už přesně nevím čím, ale myslím, že tím, že to tady je „radírna“ – něco takovýho, nebo v tomto směru).

Pokud by to měla být „radírna“, tak by ale musela mít odbornou moderaci. Jsou takový weby: položíš tam, třeba, zdravotní dotaz. Fajn, tak tam je. Za, co já vím, pár hodin až jeden den, Ti tam napíšou, že to je odborný zdravotní dotaz, a že ti na něj odpoví Dr. Jehla Skalpel. A čekáš. A za X hodin – X dnů ti přijde odpověď od Dr. Jehly Skalpela. Pak se tě, ještě (tuším, už je to chvíli, co jsem tam byl! 😅) ten, co Ti napsal, že to máš zdravotní dotaz, a že ti odpoví Dr. Jehla Skalpel, zeptá, jestli jako je to ok, jestli tomu rozumíš a je všecko v pořádku. A když, třeba, napíšeš, že jako dobrý, že Dr. Jehla Skalpel se snažil, všecko, ale že jsi nejsi jistá, no tak Ti napíše (třeba – je to jenom příklad, ale v principu to tak funguje), že Ti napíše Dr. Lůžko Nosítka primář. Nebo docentka doktorka genetická ingénieurka Čendová kandidátka věd absolventka Karlovy university university v Princetonu a Oxfordu na Harvardu – až na ten Gesicht dobrý! (https://youtu­.be/owFF8GB8BLo?t=­254).

Když už je někde – nějaká – radírna, nebo – co si budem – spíš kombinace zpovědnice, výlevny a poradny (quora.com, třeba), tak tam to není tak, že přijdeš a vidíš rokyjo🤪🤓🥴👽 / zjentek🤪🤓🥴🤢 / jyŘýK🤪🤓🥴👽 tapetu, tvl! 🤦‍♀️😅 Tapetáři, tpč! 👽😅 Nn, vidíš stránku s články, něco jak – já nevím – domácí stránku Microsoftu, když si ji tak nastavíš? Třeba. Když chceš odpovídat na otázky, tak tam na to máš tlačítko. Ale tam nevidíš všecky otázky, vidíš tam ty otázky, které odpovídají Tvým dřívějším odpovědím! A odpovědi jsou kontrolované – kdyby tam psali, Jelimani, takové koniny, pakoniny, cypiny a hovadiny, co píšou tady, tak (když by je, teda, hned nezaBANovali) tam nebudou mít žádnou otázku k odpovědi – vybavené! 🤷‍♀️😂

Tapetáři se tam neuživí, já nevím, no, technicky by to asi šlo, ale tak, možná, do druhého dne – pak by frajer skončil. Ne, tam funguje to, co by mělo (plus / minus) fungovat i tady, že se tam lidé chodí ptát (ano!, kolikrát se ptají na úplně stejné koniny, jak tady – smradi pubescentní, důchodci s Helmutem v hlavě, magoři … 😅), ale prostě to tam není o tom, že by se někdo „zaměstnal“ na posici tapetář/tapetářka! 😂😅 Samozaměstnal! 😅

Už jsem to psal: do značné míry by problém vyřešil limitem otázek na den a uživatele – 2, 3, víc ne. Ale to nepořešíme, že? 😅

zjentek

Filip, áha. Takže i správně chápeš, proč odmítám tvou angažovanost u mých dotazů způsobem, kdy tě prakticky opakovaně posílám striktně do píči… (neb mám mít i zde na konci tohoto příspěvku pro jistotu také otazník a pomůže to?) 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️.

(I když netvrdím že právě a zrovna tato tvá odpověď byla odpovědí typického idiota jak bývá u těch tvých jinak docela charakteristické.)

Filip84

Neotravuj, mne ty tvoje vývody a složitý uvažování nezajímá! 🙄 Pyčo, ty máš palici, jak koza šrouborohá rohy. 🤪🤦‍♀️

Netapetuj, neotravuj píčovinama a nikdo si tě ani nevšimne! 🙄 Stejně jsi pacoš a dylin. 🙄🤦‍♀️

A nebo si stěžuj. Nebo nestěžuj. Hej, třeba si tanči kozáčka, je mi to u řiti! Chápeš to??? U řiti! 🙄🤦‍♀️

Idiot, tpč… 🙄😒

zjentek

…Tak, dobrý den, občane idiote! ☝😃

Filip84

Neopič se, šuline! Děláš to pořád a jsi s tím trapný! 🙄 Přijdi, jednou – alespoň jednou! – s něčím vlastním. Jenže kde není, ani exekutor nebere, viď??? 🙄🤦‍♀️

zjentek

Však mého jsi konkrétně ty dostal tři pyče a dvě igelitky a zdárně a rád nepřetržitě používáš, bobku s číslem millennials 💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️

Filip84

Ale mne to vůbec nezajímá, copak to nikdy nepochopíš??? Vůbec! Mne nemůžeš urazit, nemůžeš se mne dotknout! 🙄 Hej, tvl, ty jsi, snad, mimo víc, než ten jyŘýk🤪🤓🥴👽, který má inteligenční kvocient medvídka Pú. 🤦‍♀️😒😂

zjentek

Píši jen fakta, pravdu. Proč bych tě měl urážet? Co bych z toho měl? K čemu by byl komu dobrý, uražený filip s číslem? A k čemu by bylo dobré vědět, že nějaký uživatel je uražený? Nerozumím… ☹😕

(Zkuste se na to zeptat třeba s elkonem mezi sebou. Třeba dojdete k nějakému prozření, co já vím, mně je to jedno, přece.)

Nový příspěvek