Mám email na centrum.cz a ke každému odeslanému nebo příchozímu emailu mi vždy příjde email od Mailer – Daemon. Už mě to štve pořád to mazat. Oznámila jsem to jako spam,ale nepomohlo to a přímo v tom emailu není žádná možnost ho zrušit. Nevíte prosím někdo jak se toho zbavit?? díííky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Elk před 5654 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpovědi, které dostáváte jako Miler deamon, znamenají, že tento email je nedoručitelný, takže píšete na adresu, která buď neexistuje, nebo je špatně napsaná adresa emailu.
| 0 Nominace Nahlásit |

Adresát může také mít nedostupnou schránku. Může být např. plná, může být také zrušená. Máš-li jiný kontakt, např. telefon, na adresáta, ověř si, jestli tvé maily dostává. Jestli ne, zkontroluj si jeho mailovou adresu. Taky se přesvědč, že jeho adresu zadáváš do formuláře správně.
|
0
před 5654 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den
Mám podobný ale jiný problém.
odešlu mail s přílohou.
Přijde mi mailer-deamon a říká že zpráva nemohla být odeslána protože moje příloha (nepř pdf dokumenty) musejí být prověřeny.
nevím kdo tohoto mailer-deamona patrně v javě nebo css naprogramoval ale … .
Dále pak se musí odeslat email na uvedenou adresu k prozkoumání a asi po týdnu vám přijde mail že byl váš email doručen protože příloha byla prozkoumána a shledána neškodnou.
docela mi to vadí a velice rád bych se toho svrabu zbavil.
| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1134 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |
| www | 827 | |
| badisko | 817 | |
| cochee | 814 | |
| Dochy | 746 |
| Software |
| Hardware |