Dobrý den.Je mi 19 let ale zatím se u mě neprojevil třeba růst vousů.I když ochlupení v podbřišku již ano a také trochu v podpaží.Chci se zeptat na nějaké umělé látky které podpoří růst vousu a celkové vzhledové ostárnutí.Prosí nechci zde odpovědi typu že je to u každého jinak.TO VIM.Ale chci se zeptat zda takové látky existují ,jak se jmenujía hlavně možné nasledky používání těchto látek.Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? PostApMan před 5811 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dobře dobře, ušetřím si ty řeči , proč proboha chcete aby Vám rostly vousy (co já bych dal za to aby nerostly).
Pro rychlejší růst vousů se začal používat „Neocapil“, a nebo někteří experimentují s přípravky na růst vlasů.
Více se dozvíte pravděpodobně zde :
http://www.ordinace.cz/diskuse/3047/
Zdroj: http://www.ordinace.cz/diskuse/3047/
| 0 Nominace Nahlásit |
Následky těchto preparátů budou takový,že si budeš vyčítat,že jsi zbytečně brzo zestárnul.Vousů si ještě užiješ ,že na ně budeš nadávat .
| 0 Nominace Nahlásit |
Jak odpověděl podaspman, ale rozmysli si, abys tu za nějakou dobu nepokládal otázku: Jak se prosím zbavit vousů, aby tolik nerostly.
| 0 Nominace Nahlásit |
Co já bych za to dala,kdyby mi nic nerostlo.Mám kamaráda,kterej měl už ve třinácti chlupatý i záda.Je mu kolem čyřiceti a vypadá na padesát.To bys opravdu chtěl?
| 0 Nominace Nahlásit |

Jsou takové preparáty.Ale nech působit přírodu.A holení ti jednou poleze na nervy,uvidíš.A chemie škodí přirozenému vývoji.
| 0 Nominace Nahlásit |
Odpověď přímo na otázku, Testosteron – mužský hormon, pouze na předpis. Syntetický je ve formě tablet a injekcí, je to anabolický steroid po kterém roste svalová hmota a ochlupení.Nech si vyšetřit u lékaře z krve kolik hormonů zrovna tvá varlata produkují, protože právě tam se testosteron vytváří a pak uvidíš.Rizika – hlavně infarkt srdečního svalu.
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 3472 | |
| marci1 | 2022 | |
| annas | 2020 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1594 | |
| zjentek | 1293 | |
| elkon | 1141 | |
| hanulka11 | 1028 | |
| quentos | 963 |