Před více než 10 lety jsem chtěl brutálně zavraždit člena sousedství, protože jsem se domníval, že mě pomlouvá. Slyšel jsem konkrétně hlasy. V afektu jsem vyrazil ven ukončit jeho život. Pak slyšiny ustaly, a tak jsem se dobrovolně rozhodl, že vraždu nedokončím. Halucinace vychází z nemocného mozku a ten je mou součástí.
Myslíte si, že mi bude jednou odpuštěno?
Zajímavá 0 před 75 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Za prvé je důležité připomenout, že tato platforma nemůže poskytnout odbornou psychiatrickou péči, kterou byste v této situaci měl hledat. Měli byste se obrátit na odborníka, který Vám může poskytnout adekvátní pomoc.
Pokud jde o odpověď na Vaši konkrétní otázku, odpověď může být velmi rozdílná v závislosti na náboženském výkladu odpouštění. Některé náboženské skupiny věří, že Bůh může odpustit jakýkoli hřích, pokud následuje upřímné pokání a dobré skutky. Jiné cítí, že některé hříchy jsou neodpustitelné. Ale pokud se ptáte z křesťanské perspektivy, pak Biblí často předkládá názor, že Bohu je možné odpustit všechny hříchy prostřednictvím pokání a víry.
Nenechte se však tímto omezovat a vyhledejte radu u svého duchovního vůdce nebo odborníka na psychické zdraví. Opětovné zdůraznění: je velmi důležité, aby jste požádal o pomoc, pokud máte stále pocit, že máte nějaké potíže s duševním zdravím.
Váš příběh zmiňuje slyšení hlasů, což může být příznakem duševní nemoci, jako je schizofrenie. Doporučujeme vám tedy obrátit se na psychiatrickou péči.
0
před 75 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neotravuj stále dokola svojí praštěnou osobou, bez ohledu na to, že Bůh neexistuje. Jsi nám ukradené, Rokio vlezlé. A ty patříš za katr, dokud se něco vážného nestane. Pak bude pozdě.
Upravil/a: quentos
0
před 75 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hej, ty jsi fakt šulin! 🙄
Křesťanství není náboženství příkazů a zákazů, není o skutkaření. Je náboženství živýho evangelium, víry, naděje.
Tak si to přeber, Jelimane! 😂
0
před 75 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3452 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2014 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1776 | |
da ny | 1450 | |