Avatar uživatele
Registrovaný

Udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Dobrý den, udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nebezpečné to není (pokud jsi je dobře usmažila), ale pokud droždí ´nevzešlo´, zřejmě byly kvasinky již mrtvé...
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Myslím, že na zdraví to vliv mít nebude, ale pokud nekynuly, budou mít podle toho i chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.