Avatar uživatele
Registrovaný

Udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Dobrý den, udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nebezpečné to není (pokud jsi je dobře usmažila), ale pokud droždí ´nevzešlo´, zřejmě byly kvasinky již mrtvé...
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Myslím, že na zdraví to vliv mít nebude, ale pokud nekynuly, budou mít podle toho i chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.