Avatar uživatele
Pokročilý

Do čeho se nakládá divočák před pečením?

myslím druhy koření a zeleniny :)
Že se nakládá do hrnce, to už vím ;) :D

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Mořidlo: na 1 - 1,5 kg masa: 3/4 l vody, 2 PL octa, 6 zrnek pepře, 6 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, trochu tymniánu,4 zrnka jalovce, 1 cibule, 1 petržel, 1 mrkev, 1 menší celer. Mořidlo(nálev)nevylévej, použij ho na podlévání.Když ho budeš péci,tak ještě na maso dám koření na divočinu.Ale nemusí být,jen mně to tak chutná.Já maso nesolím,pouští více šťávy.Dosoluji až při pečení.1-2 dny ho nech v nálevu,jinak nemá cenu maso nakládat.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

svařit vodu s octem trochou soli a bobkovým listem novým kořením, celým pepřem , může bát i jalovec pár kuliček a kořenovou zeleninu / celer, petržel a mrkev/ a cibuli
vše svařím a naliji na maso aby bylo potopené a přikryji poklicí - maso obracím tak 2x -3x denně nejlépe nechat 2-3 dny odležet a obracet

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.