Avatar uživatele
teracora

Do čeho se nakládá divočák před pečením?

myslím druhy koření a zeleniny :)
Že se nakládá do hrnce, to už vím ;) :D

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4578 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Mořidlo: na 1 – 1,5 kg masa: 3/4 l vody, 2 PL octa, 6 zrnek pepře, 6 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, trochu tymniánu,4 zrnka jalovce, 1 cibule, 1 petržel, 1 mrkev, 1 menší celer.Mořidlo(ná­lev)nevylévej,pou­žij ho na podlévání.Když ho budeš péci,tak ještě na maso dám koření na divočinu.Ale nemusí být,jen mně to tak chutná.Já maso nesolím,pouští více šťávy.Dosoluji až při pečení.1–2 dny ho nech v nálevu,jinak nemá cenu maso nakládat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

svařit vodu s octem trochou soli a bobkovým listem novým kořením, celým pepřem , může bát i jalovec pár kuliček a kořenovou zeleninu / celer, petržel a mrkev/ a cibuli
vše svařím a naliji na maso aby bylo potopené a přikryji poklicí – maso obracím tak 2× –3× denně nejlépe nechat 2–3 dny odležet a obracet

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek