Avatar uživatele
Zlatý

Do čeho dát /zabalit/pečivo,aby nezplesnivělo a zároveň neokoralo?

Četla jsem,že již po 3 hodinách uskladnění v igelitu na něm začíná růst plíseň Candida albicans.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Do utěrky (bavlněné látky).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já dávám chleba a rohlíky do mikrotenových sáčků a ukládám v chladničce. Plíseň jsem tam zatím nezjistil ani po 10ti dnech (chleba)..


Avatar uživatele

Avatar uživatele
Bronzový

Já ho nechávala v papírovém pytlíku a ještě jsem ho zabalila do utěrky. Nezplesnivěl, ale stejně si myslím, že ztvrdnul dřív.


Avatar uživatele
Pokročilý

Řešíme to tak, že koupené pečivo dáme do mražáku a potom v případě potřeby necháme potřebné množství rozmrazit (na vzduchu, ne v mikrovlnce!) a po rozmražení necháme rozpéct na grilu v mikrovlnce. Super chléb i rohlíky!


Avatar uživatele
Registrovaný

Já ho dávám do mrazáku.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.