Avatar uživatele
Zlatý

Do čeho dát /zabalit/pečivo,aby nezplesnivělo a zároveň neokoralo?

Četla jsem,že již po 3 hodinách uskladnění v igelitu na něm začíná růst plíseň Candida albicans.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Do utěrky (bavlněné látky).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já dávám chleba a rohlíky do mikrotenových sáčků a ukládám v chladničce. Plíseň jsem tam zatím nezjistil ani po 10ti dnech (chleba)..


Avatar uživatele

Avatar uživatele
Bronzový

Já ho nechávala v papírovém pytlíku a ještě jsem ho zabalila do utěrky. Nezplesnivěl, ale stejně si myslím, že ztvrdnul dřív.


Avatar uživatele
Pokročilý

Řešíme to tak, že koupené pečivo dáme do mražáku a potom v případě potřeby necháme potřebné množství rozmrazit (na vzduchu, ne v mikrovlnce!) a po rozmražení necháme rozpéct na grilu v mikrovlnce. Super chléb i rohlíky!


Avatar uživatele
Registrovaný

Já ho dávám do mrazáku.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.