Avatar uživatele
autacek

Děláte si sami doma nějaká asijská jídla?

Zajímavá 0 před 1909 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Pokouším se, ale nikdy to není tak dobré, jak od nich.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dubraro

Ano, docela často. Indická, čínská, na co je recept a suroviny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Jen takové to české kari. Rýže + zelenina + kuřecí nebo vepřové maso.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Chutná mi.
Zeleninu připravují krátce, zdravě
Z TV jsem „okoukala“ nějaké recepty a rady.
Maso např. vietnamská kuchyně nakládá do rybí omáčky (+ sůl, pepř, cukr). Stačí chvíli, než třeba pokrájím, osmahnu zeleninu. Zálivku nejčastěji používají sladkoslano kyselou. Tam už kromě trochy cukru případně sojové omáčky hraje hlevní úlohuústřicová omáčka..
Obě omáčky a kuličky koriandru mne naučil na českou čínu používat už tchán.
Pro přípravu používáme nejčastěji kuřecí prsa, hovězí nudličky, někdy vepřové, výjimečně krůtu (méně oblíbená).
Do thajské kuchyně, nebo japonské se moc nepouštím.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek