Avatar uživatele
Registrovaný

Dává se do svíčkové smetana na vaření nebo smetana ke šlehání? Díky :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Chutnější je omáčka se šlehačkou, jenže je tučnější. Samozřejmě, že se dá použít i smetana na vaření.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

U nás se vždy dává šlehačka a nejen do svíčkové.


Avatar uživatele
Zlatý

Dávám 31% nebo dokonce 40%. Omáčka je krásně krémová, dokonale jemná. Když už ji dělám tak jednou do roka, ať si pochutnáme! Od té doby, co jsem začala používat tučnější šlehačku, tu "řídkou" - na vaření, moc nepoužívám. No to je přece klasika - jak si zvykneš na šáňo, voda se štávou už ti nejede...:-)


Avatar uživatele
Bronzový

Já osobně preferuji zakysanou smetanu s trochou mléka a zašlehanou hladkou moukou. To proto aby se smetana v omáčce nezdrcla. Jinak je ale pravda, že se dají použít smetany obě.


Avatar uživatele
Bronzový

Já jsem jednou zkusila zahustit řeckým bílým jogurtem a od té doby nepoužívám smetanu ani šlehačku.
NEMÁ CHYBU!!!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 952
Zlatý annas 821
Zlatý marci1 534
Zlatý iceT 516
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 423
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 361

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.