zjentek

Dá se považovat Rusko za dobyvatelé světových zemí po vzoru USA?

Teď to je Ukrajina a ještě tím mi něco říká že Rusko jde po vzoru USA neustále získávat nové a nové území pod hlavičku Ruska. Opravdu si mohou trump s Putinem podat ruce jako dobyvatelé a teroristé 21.století. Mám trochu obavy ať za pár měsíců nepřijde 3. světová válka a válečná invaze po celé planetě. Cesta ke světovému míru asi nebude mít nikdy konce.

Zajímavá 0 před 9 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
elkon

Nech si ty bláboly, stačí už zde jeden vyplašenej. Už je zde dost reakcí u „kolegy“. Nemusíš vše papouškovat. Tydýte.

0 Nominace Nahlásit

da ny

A ty nevíš, že už běží......
Strašáků a výkladů je několik…
https://medium­.seznam.cz/cla­nek/jakub-zich-treti-svetova-valka-uz-probiha-jen-si-to-odmitame-priznat-244541

0 Nominace Nahlásit

filip2

Však ty budeš dobyvatel, po vzoru grófa Benyowského, ne ? Hezky budeš Malgaše učit pěstovat len a plést gumáky. 🙄

No tak! 🙄🤦‍♀️🖕

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Tady mi nějaký cizí manták obnovil otázku, jako by se nechumelilo, prostě úplně v klidu, bez uzardění.. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Jéžíšku na křížku.. 🙏🙏🙏

zjentek

Dany, existují lidé dobří a lidé zlí. Dobří lidé jsou krásní. Zlí lidé naopak obvykle celoživotně žijí ve válce a nejen to, žijí nepřetržitou tendencí zatahovat do té své vlastní vnitřní války i své okolí (nejlépe všechny ostatní) a nezřídka se to těmto duševně těžce nemocným lidem kupodivu i daří (příklad: Fiala, premiér svobodné země ve stavu míru před národem suverénně prohlásí, cituji- „jsme ve válce“). Tedy jsou ztělesněním opaku krásy, o kráse u nich není řeči.

V mém světě žádná válka neběží. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

da ny

@zjentek
Ano,
ale na to jsou názory různé.
Ta 3. může mít více podob a hlavouni (i v EU), tím žijí.
https://www.wi­red.cz/clanky/jak-bude-vypadat-pristi-valka

zjentek

Elkon, tvůj pohled na svět a jeho vize tvýma očima mě nezajímá, klidně si ten svůj blábol smaž.

Nový příspěvek