Na Ivecu jsem měl Cursor motor Iveco Cursor 9 PRO 294 kW, s výkonnějším motorem jsem nikdy nejel.
Jako ano, ten výkonový rozdíl byl znát, řekněme, že výkon byl dostatečný, ale raketa to opravdu nebyla!
Jenom pro srovnání, Irisbus Citibus 18m (nebo Renault Agora 18m) měl motor o výkonu 213 kW. Takže ano, na 12m délku je výkon skoro 300 kW hodně znát.
Výkonovou paletu 300 – 500 kW mají kamiony. Kamion má ale úplně jinou hmotnost, běžná je 18 stupňová převodovka, trochu jiný stálý převod. Ono těch 500 kW je výkon dostatečný, ale tahač s plně naloženým vlekem s tím fakt raketa není! 🙄
| 0 Nominace Nahlásit |
Tak Určitě. Sám mám auťák s výkonem 51 kWh a říkám mu tak. A se mnou za volantem mně fakt jako raketa přijde! 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
| 0 Nominace Nahlásit |
No nevím..
Elektromobily, na ty „rakety“, v podobě spalovacích motorů, nemají ten
„požitek“, jak ho známe.
Na to nebudou, pro takové sporťáky silnice (u nás sotva).. Rychleji
předjedeš. Snad bude mít, dobrou výdrž a dál tě odveze 😉
Jinak to nejspíš bude drahá rakev 😁
Vhttps://www.auto.cz/audi-e-tron-s-shazuje-kamuflaz-sportovni-elektricke-suv-ma-tri-elektromotory-o-vykonu-370-kw-135033
| 0 Nominace Nahlásit |
Ne, automobil s výkonem 370kW se nepovažuje za raketu. Raketa je stroj poháněný raketovým motorem, který funguje na základě akce a reakce. Automobil, bez ohledu na výkon, je poháněn motorom typickým pro automobily, jako je například spalovací motor, a jeho pohyb je založen na otáčce kola. Také rakety obvykle mohou dosáhnout mnohem vyšších rychlostí než automobily a jsou navrženy tak, aby mohly vzlétnout do vzduchu.
|
0
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |

Všechno se dá, když si to přeješ. Čarodějnice může kandidovat na Miss, obec s 1000 obyvatel může být velkoměsto, tak proč ne šlapací auto do Formule 1.
|
0
před 13 dny
|
0 Nominace Nahlásit |