Avatar uživatele
Zlatý

Dá se grilovat sójové maso?

Myslím takové to co vypadá jak houba. Bude ho nutné před grilováním uvařit, nebo stačí marinovat?

Grilujete něco neobvyklého?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele

Teda - už jsem zkusil grilovat leccos - ale sojové maso ještě ne...
;-D
Obávám se, že ani uvaření tomu nepomůže (furt bude vypadat i chutnat jako houba na mytí) a grilováním je buďto jen vysušíš a nebo, posléze, zuhelnatíš. Ale jak píšu, vlastní zkušenost nemám, jen odhaduju.
Já griluju všemožné maso (i zpracované - klobásky, mleté - něco jako burgry), zeleninu, ovoce...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Jde to, ale já osobně to nikdy nepřipravoval..
nějaké návody..:http://www.mimibazar.cz/…
http://www.nejzahradnictvi.cz/…

Na google jich najdeš i víc :).


Avatar uživatele
Stříbrný

Jde vsechno, ale ktery cunik by to jedl? :)


Avatar uživatele
Registrovaný

Asi pozdě ale přece jen.
Máte namysli tofu? To se hodí do marinády a griluje, je to výborné a bez cholesterolu. Akorát se musí řádně nechat odkapat, aby nasáklo tu chuť.


Avatar uživatele
Registrovaný

sója je luštěnina, maso je živočišná svalovina, nic jako sójové maso neexistuje

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

zzzzz

Lorrie, ne tofu, to je sójový sýr, ten grilujeme běžně, mám na mysli takové sušené tvrdé plátky, které se před přípravou 20 minut vaří a pak to vypadá jak houbička na mytí:-)) ale děkuji odpověď. :-))

Avatar uživatele
Zlatý

briketka10

Heisenbergu
zrovna se chystám trochu hubnout, tak mi ty
grilovaný sojový plátky přijdou, jako bezva
nápad..já vždy smažila jen ty kostičky, ale
byly taky moc dobrý v těstíčku :-D

Avatar uživatele
Zlatý

zzzzz

Taky mám sóju ráda, kupuji i tofu, to grilujeme normálně, ale ty plátky se ještě grilovat nezkoušela, ale prubnu to.

Sója je zdravá:-))

Avatar uživatele
Zlatý

zzzzz

Mowlo po půlnoci:-)) Jaké ovoce griluješ?

Avatar uživatele

anonym

Jablka, hrušky, ananas (klasika) - ale výborné jsou i třeba švestky (nebo trnky) - co taky čekat od Valacha, že jo?
;-)

Avatar uživatele
Zlatý

zzzzz

Tak ovoce jsem ještě negrilovala, ten ananas už jsem ale slyšela jinak ne:-)))

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.