cappuccino

Co ted budou ti olympionici delat? Po trech dnech dosly zasoby kondomu!!

Jsou Italove takovi puritani,nebo neumi pocitat? Zatimco v Parizi jich dodali 300tisic, v Milane jen 10 tisic, a ty po 3 dnech dosly!!
Dalsi olympijska katastrofa po krehkych medailich!!

zdroj: https://www.spor­t.cz/clanek/o­lympiada-kondomy-v-olympijske-vesnici-dosly-behem-pouhych-tri-dnu-5396624#dop_a­b_variant=0&dop_sou­rce_zone_name=spor­t.web.nexttoart

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? paul1, da ny, orwell před 55 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
orwell

Njn, už ani ty kondomy nejsou co bejvaly. Není to jenom o množství, ale taky o kvalitě. Nepamatuju se, že by se mi dřív nějakej ohnul…
A propos nevím sice, kolik tam těch sportovců je, ale divím se, že jim ještě zbývá čas na nějaké jiné sportovní klání.

Upravil/a: orwell

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Pojedou naostro 😁😀🤣😥.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Někteří už odjeli domů, další brzy odfrčí.
Oni doplní v automatech zásoby. Jen aby to nedopadlo, jako v Německu., (koncem 80. a počátkem 90. let). V automatech se objevily kondomy na velikost „pastelky“. 😄
Někteří se pak doma vyléčí, jiní si přivezou doživotní dárek (HIV).

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

filip2

Koupí si gumu v lékárně, ne? 🙄 Fakt „konec světa“! 🤪🤦‍♀️

Jinak mne to nepřekvapuje. Vlaši nebyli s to obsadit a udržet Habeš, kde proti nim šli bosí „křováci“ s kosákem na bambusu (obrazně řečeno), co ještě k tomu v průměru vážili 45 kg.

Jela jsi někdy MHD v Římě? 😅

Každý národ má něco. Vlaši nudle a pizzu, organisaci moc ne, no. 😅

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

Ať si dělají, co chtějí. Mně to teda moc vtipné nepřijde, spíš je to směšné a trapné. Ne, že jim došly gumy, ale to, jak se o tom všude píše a dělá se z toho haló. Prostě mají smůlu, troubové.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Můžeme teď statisticky porovnávat výsledky (výkony jednotlivců). Tam, kde kondomy chybí, by celkové výkony měly být uspokojivější.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek