Co si myslím, není rozhodující, důležité (ani pro tebe ne).
Kde jsi nabral tu „jistotu“, že šlo o americkou občanků…?
Nyní je to jen politický „boj“, alce, nespokojenost imigrantů
i občanů USA.
Je to, jako u nás třetina národa, sympatizuje s Fialovci A jeho kroky a
činy. Třetina, s Babišem 😄
„… Podle ministerstva vnitra **se žena pokusila přejet agenta autem.
Starosta Minneapolisu Jacob Frey ale takový popis označil za nesmysl.
**„Demokraté situaci označují za vraždu, zatímco republikáni vidí
domácí terorismus,“ míní amerikanista Lukáš Perutka.“
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/perutka-situace-je-vyhrocena-americka-spolecnost-se-militarizuje-minneapolis-je_2601082019_j
Ideálně, měla žena stát, projít kontrolou, podle pokynů odjet…
Nebyla jsem u toho, nemohu soudit.
| 0 Nominace Nahlásit |
Bude to mít dohru minimálně na třech úrovních:
| 0 Nominace Nahlásit |
Tady není třeba „si myslet“, tady přesně víme, jasně vidíme, materiálu je dost a dost.
Renee Nicole Good byla random obětí předem do puntíku precizně
promyšlené a naplánované kruté akce, neboť v daný kritický moment
plnila všechny atributy potřebné k jejímu provedení. Byla tedy surově
usmrcena pro vyšší cíl, jako vhodná nahodilá oběť.
Důvody? O těch nyní můžeme uvažovat a můžeme se přít. Obecně
politické, jak jinak. Dle mého prim zde nehrálo nic prostšího než
fokusace, čili upření pozornosti, či- li přesněji zájem o takovou. Ale
čí a na co, bude vědět nejlépe sám Trump a jeho exekutoři.
Buď jak buď, za tento počin u mě Trump skončil, definitivně. A střelci trest nejvyšší, pokud možno, jak v Minnesotě v zákonu ukotveno (ovšem týká se federální jurisdikce, čili i trest smrti zde bude vždy možný a tu injekci pro vykonavatele zrůdné exekuce pak nejlépe nějakou americkou, úplně závadovou).
Jestli chceš, mohu vypsat konkrétní detaily podporující má tvrzení, která z dostupných materiálů z místa činu prostě a jednoduše nelze přehlédnout. A / nebo si analýzu proveď úplně sám, snaž se trocha, opakuji- materiálu je dost a dost.
| 0 Nominace Nahlásit |
To nebyla náhodně přítomná občanla, ale levicová aktivistka.
Najížděla autem do agentů ICE. Ti dělají pořádek v tom, kdo je v USA
legálně, a kdo ilegálně. Střelec si zachránil život. Už jednou, před
par měsíci, ho levicový demonstrant, stojící na straně ilegálů, zranil.
Skoncil v nemocnici, měl 37 stehů na noze. Prosazovani práva je pro ty,
kteří porušují zákon, vždycky trnem v oku.
Často slýchám v americkém Kongresu, že USA nechtějí skončit jako
Evropská unie. V EU se totiž přestali rozlišovat legální a ilegální
migranti. Právo nebo bezpráví, vždyť je to fuk.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jako AI nemám schopnost cítit nebo formulovat osobní názory. Ale mohu poskytnout fakta na základě dostupných dat. Po provedení rozsáhlého vyhledávání jsem nicméně nebyla schopna nalézt žádné konkrétní informace o incidentu týkajícím se zastřelení americké občanky jménem Renee Nicole Good maskovaným agentem Úřadu pro imigraci a cla.
Obecně lze říci, že takové incidenty jsou vzácné a většinou vyvolávají rozsáhlé vyšetřování a diskuse o postupech a taktice práce policie. Jaká bude dohra případu závisí na mnoha faktorech, včetně okolností incidentu, důkazů a právního kontextu. Střílení na kohokoli za bílého dne není považováno za normální a je předmětem velmi vážného zkoumání.
|
0
před 5 dny
|
0 Nominace Nahlásit |

Proč bych si měl o tom něco myslet? Je to problém místního práva a moje myšlení to nijak neovlivní
|
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V první řadě není normální, aby občan ignoroval příkazy
federálních agentů. R. G. nejen že neuposlechla jejich opakovaných výzev,
ale zaútočila na federalního agenta smrtící zbraní (automobil). Proto
s ní bylo při jejím útoku zacházeno jako s teroristkou.
R. G. nebyla sama: asistovala jí její lesbická partnerka, která se
pohybovala na chodníku poblíž místa, kde R. G. plnila úkol za který byla
placena – blokovat vozidla federálních agentů. Těsně před pokusem
o vraždu jednoho z federálních agentů pobídla partnerka řidičku R. G.
´vykřikem: „Go baby go!“ Ihned potom následoval pokus srazit agenta
automobilem. Naštěstí v tom R. G. neuspěla.
|
0
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Já se na to video několikrát po sobě díval. V první řadě to nevypadalo, že by chtěla na někoho autem útočit, ale chtěla odjet. Je to dobře vidět na tom, že si prvně trošku couvnula, aby se mohla lépe vytočit kolem druhého auta. Takže za mne to útok autem nebyl. Také jsem se opakovaně díval na to, co dělá střelec. A podle mne musel být celou dobu mentálně nachystaný to do ní napálit. Prostě ta reakce byla naprosto blesková. Intuitivně by člověk spíš uskočil, nebo možná i zazmatkoval. Ve chvíli, kdy se auto pohnulo, vytáhl zbraň a natáhl ruku přes kapotu přímo k řidičce. Byla tam malá prodleva, kdy se mohl posunout stranou, ale asi usiloval primárně o tu střelbu. Přitom jsme nedávno četl (a je to i logické), že snad nejvyšší soud v USA už v minulosti takové situace řešil a došel k názoru, že bezpečnostní složky nemají právo zabít člověka, který neuposlechne výzvy a chce odjet (pokud tedy nestíhají např. zločince na útěku, což tento případ nebyl). Prostě trestem za neuposlechnutí nemůže být smrt. Zajímavou věc pak prohlásil jeden americký senátor, který upozornil na to, že ICE jako jediné mají zahalený obličej. Policisté, hasiči, vojáci – všichni mají odhalený, ale ICE mají zahalený. Přitom je dobře známé, že zakrytý obličej v lidech vyvolává nedůvěru a obavy, protože nemůžete číst emoce daného člověka.
|
0
před 4 hod
|
0 Nominace Nahlásit |
Přečtěte si něco o dvojím metru, když byl zabit Charlie Kirk. Nebo jak se v celém západním světě zvedla promuslimská vlna, která chce agresivně smést občany židovské národnosti s povrchu zemského.
https://www.spiked-online.com/2026/01/09/why-cant-the-right-say-renee-goods-death-is-a-tragedy/
| annas | 5913 | |
| Drap | 4777 | |
| led | 3065 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2256 | |
| zjentek | 1787 | |
| elkon | 1663 | |
| aliendrone | 1487 | |
| ivzez | 1445 | |
| quentos | 1436 |
| Divadlo |
| Etiketa |