Kelt

Co říkáte na Miss World 2025?

Vyhrála to Mexičanka. Jenomže nejde o krásu, ale o mediální ohlas na sociálních sítích díky Thajskému moderátorovi. Takže bylo to regulérní, nebo komise jednala pod tlakem? Děkuji

Zajímavá 0 před 139 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
iceT

Nic, jen mám za to, že to není Mexičanka, ale Thajka. Každopádně chleba levnější nebude, ať v budoucnu vyhraje kdo chce.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
ChatGPT

Jako umělá inteligence nemám schopnost sledovat aktuální události nebo vytvářet vlastní názory, protože moje informace jsou založeny na předchozích datech a nejsem schopná aktualizovat je v reálném čase. Moje odpovědi jsou vytvořeny na základě předem naučených informací a algoritmů. Omlouvám se za jakékoliv nepřesnosti.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Nic, je mi to jedno, nejsem ze všeho vyplašenej. Nezajímá mne to.

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

Neřeším to, nesleduji to. 🙂

0 Nominace Nahlásit

zjentek

O co jde? Je to kluk? Nebo co? 😮

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Oprava hlášení Rádia Jerevan:

• nebyla to soutěž Miss World 2025, ale Miss Universe
  • kontroverzi nezpůsobil moderátor, ale ředitel pořádacíjí thajské pobočky soutěže
  • šlo o prd, údajně vynadání soutěžící, že nesdílela propagační video

Samozřejmě v dnešní mediální době je jakákoliv pozornost důležitá, tímto na sebe tato soutěžící upozornila, ale že by kvůli tomu jednala komise pod tlakem je kravina.

Zdroj: https://www.no­vinky.cz/clanek/kok­tejl-novou-miss-universe-se-stala-25leta-hlupacka-z-mexika-40550030

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Šaškárna

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Dementus, tak jsem se podíval na tvůj link. Jediná možnost vidím vydřít je do sucha. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ VŠECHNY (neříkám že nutně násilně). JINAK TOHO NIKDY NENECHAJÍ, NIKDY!!! Jenže to je, kurwa, kurevská DŘINA! ☝☝☝

elkon

Kokrháči, odpovídej za sebe, až se to naučíš. Já tebe k ničemu nepořebuju. Svojí neschopnost jsi už předvedl dostatečně.

KriKriKri

@elkon jak vidis trefil jsem se skoro presne 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

Nový příspěvek