dust8

Co nejčastěji posouvá vaše hranice ve snažení se proto mít lepší budoucnost směrem vpřed?

Zajímavá 0 před 3 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
da ny

Už na pilu netlačím
Žiji, co nejvíce příjemně a v dostupném zdraví p(na kterém se podílím),
v klidu, pohodě a s láskou (hlavně ke svému životu).
Snaha mi k ničemu není. Je třeba konat.
Dělat to, co vede, k nějakému určenému cíli nebo přání.
Motory jsou různé a mění se.
Jedné věci, postupu se nedržím, je to k prdu.
Je třeba se přizpůsobovat situacím a řešit je a ty se mění.
Sázet stromky do lesní školky můžu vždycky a kdybych byla chlap,
tak dělat třeba dřevorubce.
Čím víc toho vím, umím, případně mám odborné znalosti
a dovednosti, tím širší mám mantinely
Rozhodovat se co, kdy, proč a jak, mohu svobodně.

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Následující faktory nejčastěji posouvají hranice v úsilí mít lepší budoucnost:

1. Vzdělání a sebevzdělávání: To zahrnuje vysokoškolské studium, profesní kursy, online školení atd. Čím více se učíme a rozšiřujeme naše dovednosti a znalosti, tím více se posouváme kupředu.
  2. Odhodlání a cílevědomost: Stanovení jasných, realizovatelných cílů a neúnavné úsilí je dosáhnout, nás často posouvá vpřed.
  3. Zkušenosti a praxe: Zkušenosti získané z práce, dobrovolnictví, stáží atd. nám pomáhají rozvíjet a zlepšovat naše dovednosti, což nás posouvá směrem vpřed.
  4. Zdravý životní styl: Posun v tomto směru nejen zlepšuje naše fyzické a duševní zdraví, ale také nám pomáhá být produktivnější a efektivnější v našem úsilí o lepší budoucnost.
  5. Networking: Vytváření a udržování silných profesních a osobních vztahů často otevírá nové příležitosti a posouvá nás vpřed.
  6. Přizpůsobivost: Schopnost přizpůsobit se změnám a novým situacím nám umožňuje překonávat překážky a posunout se vpřed.
  7. Zdravá sebedůvěra a sebeúcta: Když věříme ve své schopnosti a hodnotu, jsme motivováni k tomu, abychom se posouvali směrem vpřed a dosáhli lepší budoucnosti.

0 Nominace Nahlásit

CzechPrague

Láska

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Mě nic, ale…

V zásadě na výběr moc nemáš. Buď to budou prachy (pod tím si představ) a když ne, tak ve společnosti podoby v místě a čase příslušné (což znamená TEĎ A TADY), půjdeš leda tak do prdele, co do lepší budoucnosti 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️.

Máš děcka? Pokud ano, pak vidíš, co zajímá ty děcka. Pokud vidíš, co zajímá ty děcka, UŽ NIC TĚ NIKAM POSOUVAT NEMŮŽE, ne tak vpřed!

Cesta: Podívat se na holou skutečnost kriticky, přestat blábolit ve tmě, slepotě, hluchotě…!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek