Avatar uživatele
Registrovaný

Co má společného kys.mravenčí s org.látkami,které zjednodušeně nazýváme cukry?Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nejsem si jistá, jestli je to ono, ale napadlo mě tohle:
Při mléčném kvašení (heterofermentativní kvašení) dochází pomocí bakterií, které zkvašují jednoduché sacharidy na kyselinu mléčnou, mravečí a jablečnou.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 3010
Zlatý quentos 1388
Zlatý mosoj 1355
Zlatý Drap 1086
Zlatý Kepler 714
Zlatý gecco 709
Zlatý led 666
Zlatý hanulka11 627
Zlatý marci1 613
Zlatý Lamalam 595

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.