Avatar uživatele
Registrovaný

Co má společného kys.mravenčí s org.látkami,které zjednodušeně nazýváme cukry?Děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nejsem si jistá, jestli je to ono, ale napadlo mě tohle:
Při mléčném kvašení (heterofermentativní kvašení) dochází pomocí bakterií, které zkvašují jednoduché sacharidy na kyselinu mléčnou, mravečí a jablečnou.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 3222
Zlatý quentos 1428
Zlatý mosoj 1389
Zlatý Drap 1211
Zlatý Kepler 951
Zlatý led 725
Zlatý gecco 710
Zlatý marci1 664
Zlatý Lamalam 656
Zlatý hanulka11 627

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.