Avatar uživatele
zjentek

Co když zde kategorie „HMYZ“ nevznikla jen natruc zjentkovi?

Jen tak přemýšlím, co všechno v životě se vlastně může a nemůže stát.

@dust: právě že ne, zřejmě NATRUC zjentkovi! (;

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Mravenec před 621 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dust8

Ona už vznikla? (Odpověď jsem nenapsal na nějakou otázku velmi dlouho, ale tohle mě dostalo) :D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Neboj, má intuice podpořená nebývalým nárůstem „náhodných článků“ o tom, jak je výhodné získávat živočišné bílkoviny z HMYZU, jehož chov je relativně nenáročný (v porovnání třeba s hovězím), produkčnost OHROMNÁ, přičemž „kvalitou se tyto bílkoviny vyrovnají těm prozatím konzumovaným“ (tedy – tvrdí to, já nwm) se BRZY KATEGORIE HMYZ DOČKÁŠ!

A asi to bude značně užívaná kategorie. Jen si představ ty dotazy!

Jak připravit nožičky švábů, aby byly co nejkřupavější?
Čím zkrmovat larvy pakomárů, aby měly co nejvíce tuku?

Dokonce i „tapetářům“ se naskýtají skvělé možnosti > „Má moucha masařka opravdu více masa, než ta obyčejná?“

Takže TRPĚLIVOST bejku! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Aliene, masařka (; D; D;👌👍👌🤪🤪🤪, tisíc palců za takovou otázku 🖖

Nový příspěvek