První přišly na řadu vyhlášené „Slavičí jazýčky z kachních prsíček marinované v pomeranči a čerstvé bazalce“.Ty byly tak křehké, že se téměř rozpadaly na jazyku. Snad pro svou křehkost a omamnou vůni jsou nejžádanějším jídlem v restauraci vůbec. Hned na druhém místě si hosté dáva-jí „Mistrovský filet z lososa plněný špenátem a ricottou pečený v listovém těstě“, zkrátka ta-kový netradiční štrúdl. Objednali jsme si ho jako druhý hlavní chod.
link:
0 Nominace Nahlásit |
Pro fajnšmekry zde rád zveřejním recept na slavící paštiku. Zní: kromě koření a dalších ingrediencí se jemně semele jeden kůň a jeden slavík, dále pak......
0 Nominace Nahlásit |
to bude nějaký přenesený význam ...asi jako by sis dal... marinovaná křidélka létajících ryb
zde je uryvek z článku
Co bych nikdy nepozřel? Tak kdybych věděl, že mám jíst slavičí jazýčky. To proto, že jsou ze vzácných a potřebných ptáčků
0
před 4227 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1558 | |
annas | 1342 | |
Kepler | 1090 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 872 | |
iceT | 612 | |
quentos | 535 | |
zjentek | 505 | |
da ny | 501 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |