To je nastejno,do houskového knedlíku se dává bílá houska a bílá mouka.Jedině s celozrnným rohlíkem a celozrnnou moukou by byl zdravější knedlík.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 4113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Houskový knedlík, protože vaření je většinou zdravější úprava potravin než pečení (při pečení je větší riziko vzniku karcinogenů). A pokud jsme ho vařili doma, víme, co jsme do něj dali a to je také bod plus.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 4113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3029 | |
annas | 1998 | |
marci1 | 1909 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1776 | |
hanulka11 | 1028 | |
da ny | 992 | |
zjentek | 992 | |
quentos | 921 | |
gecco | 847 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |