To je nastejno,do houskového knedlíku se dává bílá houska a bílá mouka.Jedině s celozrnným rohlíkem a celozrnnou moukou by byl zdravější knedlík.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 4813 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Houskový knedlík, protože vaření je většinou zdravější úprava potravin než pečení (při pečení je větší riziko vzniku karcinogenů). A pokud jsme ho vařili doma, víme, co jsme do něj dali a to je také bod plus.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 4813 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3278 | |
annas | 2023 | |
marci1 | 1996 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1777 | |
da ny | 1213 | |
zjentek | 1154 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 945 | |
elkon | 856 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |