Avatar uživatele
Registrovaný

Co je zač pěna produkovaná při vaření kuřete?

Při vaření kuřecího masa se vždy usadí na povrchu hustá bílá pěna. Mohlo by se jednat o bílkoviny?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

An jedná se o bílkoviny, které se vysrážejí. Tento jev lze pozorovat u všech druhů masa.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ano, je to sražená bílkovina, děje se tak u vaření každého masa (pochopitelně je pak jiné barvy). Měla by se sbírat, protože jinak zakalí vývar a ten se také rychleji kazí.


Avatar uživatele
Bronzový

Jak již bylo řečeno, jedná se o bílkovinu.
Právě jím kuřecí polévku :)
Jakub 123 taky bude dnes k obědu? :))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.