Avatar uživatele
Registrovaný

Co je zač pěna produkovaná při vaření kuřete?

Při vaření kuřecího masa se vždy usadí na povrchu hustá bílá pěna. Mohlo by se jednat o bílkoviny?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

An jedná se o bílkoviny, které se vysrážejí. Tento jev lze pozorovat u všech druhů masa.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ano, je to sražená bílkovina, děje se tak u vaření každého masa (pochopitelně je pak jiné barvy). Měla by se sbírat, protože jinak zakalí vývar a ten se také rychleji kazí.


Avatar uživatele
Bronzový

Jak již bylo řečeno, jedná se o bílkovinu.
Právě jím kuřecí polévku :)
Jakub 123 taky bude dnes k obědu? :))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 463
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.