Avatar uživatele
Registrovaný

Co je zač pěna produkovaná při vaření kuřete?

Při vaření kuřecího masa se vždy usadí na povrchu hustá bílá pěna. Mohlo by se jednat o bílkoviny?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

An jedná se o bílkoviny, které se vysrážejí. Tento jev lze pozorovat u všech druhů masa.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ano, je to sražená bílkovina, děje se tak u vaření každého masa (pochopitelně je pak jiné barvy). Měla by se sbírat, protože jinak zakalí vývar a ten se také rychleji kazí.


Avatar uživatele
Bronzový

Jak již bylo řečeno, jedná se o bílkovinu.
Právě jím kuřecí polévku :)
Jakub 123 taky bude dnes k obědu? :))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 937
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.