Avatar uživatele
Bronzový

Co je přijatelnější? "Čerstvé" podtržené ovoce, které jako dozraje, nebo dozrálé a zmražené ovoce?

Je mi jasné, že nejlepší je čerstvé a české ovoce i zelenina, ale i to se mnohým po každodenní konzumaci přejí.
Tak to střídáme se zahraničním ovocem.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Samozřejmě, že lepší je čerstvé a normálním způsobem dozrálé ovoce. Například banány: sklízejí se nezralé a během přepravy a skladování dozrávají v umělé atmosféře ethylénu. Kdesi jsem četl, že jejich chuť je v porovnání s normálně dozrálými banány nesrovnatelná.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.