Avatar uživatele
Pokročilý

Co je přijatelnější? "Čerstvé" podtržené ovoce, které jako dozraje, nebo dozrálé a zmražené ovoce?

Je mi jasné, že nejlepší je čerstvé a české ovoce i zelenina, ale i to se mnohým po každodenní konzumaci přejí.
Tak to střídáme se zahraničním ovocem.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Samozřejmě, že lepší je čerstvé a normálním způsobem dozrálé ovoce. Například banány: sklízejí se nezralé a během přepravy a skladování dozrávají v umělé atmosféře ethylénu. Kdesi jsem četl, že jejich chuť je v porovnání s normálně dozrálými banány nesrovnatelná.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.