Avatar uživatele
Pokročilý

Co je našlehaný med a čím se liší od klasického medu?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Pastovaný med, třený med, šlehaný med používám raději než klasický. Dá se mazat na chléb a nestéká, protože má jemné krystalky, vypadá jako krém. Během pastování nedochází k žádnému poškození medu a uchovává si všechny důležité látky.

Kupuji si ho od včelaře, ale někteří neradi pastují. Jde šlehat prý jen určitý druh medu.

Kdysi jsem si ho jednou vyrobila sama v robotu, několikrát denně jsem podle rady v Receptáři šlehala, až se med začal zabarvovat do světlé barvy. Pak jsem přendala do sklenice a v ní získal správnou konzistenci. Jenže už nikdy více - všechno jsem měl zalepené od medu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Složením se neliší. Našlehaný med je vyšlehán mechanicky z medu klasického.


Avatar uživatele
Zlatý

Dobře se maže, nestéká a necukernatí.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.