Kelt

Co byste chtěli vidět na vlastní oči?

Manželka mi vyprávěla, že byla v zoo ve Vídni a viděla na vlastní oči pandu. A jak byla ráda, že se jí splnil sen. Uvažoval jsem nad tím, zda bych chtěl taky něco vidět, a nic mne nenapadlo. Vše je vlastně na internetu. Ale nejde o mě. Přáli byste si vy něco vidět na vlastní oči? Podělte se s námi. Děkuji.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 4 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Nic tak důležitého mne nenapadá. A to o čem jsem snil, se mi z větší části splnilo. A Kelte, tohle sem nepatří, zde není diskusní klub, kdy už to pochopíš, ale nejen ty.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Hofmanm

Každé hlavní město na světě.

0 Nominace Nahlásit

da ny

I to víš, že přála. Máš skromnou ženu…
Hoď do placu sumu a já ti dám vědět, na co to bude stačit 😄

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Mé děti, dlouho jsem je teď neviděl.

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Kulatý trojúhelník.

0 Nominace Nahlásit

mates77

To sem nemůžu kvůli sucharům veřejně sdělit

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Ja bych chtela videt Pekwachnamaykos­kwaskwaypinwa­nik Lake

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Já ne, já nic. Snad jen rozumné lidi. To by se mně jistě ulevilo, že reálně existují. A možná bych raději chtěl vidět úplně jinou rozumnou entitu, neznámou, odněkud dále od Země. A pandy máme u nás v Ově, v zoo. Červené.

0 Nominace Nahlásit

De Mayenne

Spoustu historických událostí, osobností, technologií, postupů. civilizací a míst. U mnohých, jak co bylo, u jiných jestli to se vůbec staly a jak, zda existovaly některé osobnosti atd.

Třeba stavbu egyptských pyramid a Sfingy, Stonehenge, Gobekli Tepe a podobné. Alexandrijskou knihovnu, Aššurbanipalovu knihovnu, Dům moudrosti. Civilizaci třeba Minojskou, Mykénskou, mezopotámské (Sumer, Akkad, Asýrie), starou ČÍnu, Indii, Mayskou a Aztéckou říši. Tenochtitlán a všelijaká dávno zničená města – Babylon, Kartágo, Ninive, Efesos, Persepolis, Théby a Memfis. Egypt za 12. dynastie (Střední říše). Francouzský královský dvůr 17. století. Některé říše za islámského zlatého věku nebo Osmanskou říši na vrcholu. Dinosaury v různé etapě. Mamuty a pravěké tvory z doby kamenné. Okolnosti ohledně mořských národů. Různé bitvy. Starověké divy světa (třeba Zahrady Semiramidiny) a jiné významné monumenty. Trojská válka, Buddha, Ježíš apod. Saharu před přibližně 7 tisíci lety. Zelené děti z Woolpitu. Viditelný výbuch supernovy SN 1054 (v roce 1054). Taneční mor 1518. Epidemie smíchu v Tanganice (1962). Kolonii Roanoke a důvdo jejího vylidnění, Masakr Ďatlovovy výpravy. Všelijaké významné přírodní jevy a pozorované zázraky. Různé záhady a taje historie.

A další věci, nejen historické, ale to je zde nepodstatné.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
da ny

cappuccino
A lovit v Kanadě pstruhy na háčky 😉
Až se Kelt vyjádří, vyrazíme společně 😄
Zaletíme, za bývalou švagrovou do Winnipegu(pouze 550 km) a chata u jiného jezera v Manitobě, je také prima 😉

cappuccino

@da ny : Rada se tam s tebou vydam!! Snad tam nebude moc medvedu?

P.S. Moje odpoved ma stimulovat zdejsi uzivatele k hledani na googlu! Nekteri maji v tomto smeru velike mezery!

Ty mas za 1 !!! A to hned v prvni skolni den!!

zjentek

Káňátko a to je zase výhoda těch, kteří vědí, kde ty své děti mají. Že se za nimi mohou kdykoliv podívat. 🤷‍♂️

Nový příspěvek