anonym
císařský řez
Mám dvě děti.Obě se narodily císařským řezem.Je možný přirozený porod u třetího dítěte?
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 0
- Sledovat
- Nahlásit
- Před 3279 dny
Diskuze: 4 příspěvky, nejnovější před 84 dny
Sdílet:
Nejlepší odpověď

To záleží na tom, proč bylo přistoupeno k císařskému řezu. Pokud šlo o to, že by to mohlo ublížit rodičce, je zřejmé, že i to třetí by mohlo ublížit rodičce. Pokud šlo jen o dítě, nemuselo by se do třetice přistoupit k císařskému řezu.
Ale jak říkám, jde vždy o lékařské stanovisko a posouzení jak zdravotního stavu rodičky tak dítěte. Je možné, že ano, stejně tak ne.
- Udělit odpovědi palec 2 Kdo udělil odpovědi palec? BEAES, anonym
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 3279 dny
Další odpovědi:

Třetí porod bude s největší pravděpodobností také proveden sekcí, jde o to, že může nastat ruptura dělohy, tedy prasknutí a proto se po dvou a více císařských řezech normální porod nedoporučuje. Pokud, ale žena stejně na přirozeném porodu trvá a je v dobrém zdravotním stavu, zkusit to může, pokud bude mít štěstí na lékaře, který k tomuto kroku přistoupí. Přeji hodně štěstí.
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? 7nalim
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 3277 dny
Diskuze: 4 příspěvky, nejnovější před 84 dny
Diskuze k otázce

Pajka.111
Ahoj, tak já rodím za 3 týdny, teda to mám termín... Mám bohužel hodně úzkou pánev, první dítě šlo ven císařem a u druhého mám stejnou prognozu. Jako nedá se nic dělat...Ale já jsem po tom císaři docela trpěla, kvůli té ráně, hodně mě bolela...nic na bolest nedají, když kojím. Jak jste bolest snášely vy?
- Vložena před 158 dny
- Nahlásit závadnou diskuzi

XenieRo
Ahoj, já vím, o co se jedná. Je to taková pumpička. Moje sestra ji měla. Ona teda rodila v Rakousku a tam je to běžné. Nevím, zda je to i u nás, ale možná už ano. Je to taková pumpička, v které je látka- tlumící bolest. Ta je zavedena přes kanylu do rány - něco jako lokální umrtvení. Ta látka je dobrá v tom, že tlumí bolest přímo v té ráně, takže sestra se mohla běžně pohybovat, se sama osprchovat. Kdyby to bylo i nás, bylo by to super. Jinak se to teda platí, vychází to cca na 4 tisíce.
- Vložena před 142 dny

Sonka Pop
Ahoj, moje kamarádka zrovna před týdnem porodila a tu pumpičku měla a byla s ním moc spokojená. Hned mohla fungovat. Jinak je to poměrně novinka, na lékařský předpis. Optala bych se doktora.
- Vložena před 118 dny

Pajka.111
Holky, super! Moc díky za info a za pomoc... Jsem po porodu, rodila jsem v Brně a pumpičku jsem měla objednanou a díky ní jsem vše zvládla naprosto bez problému.
- Vložena před 84 dny
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví
- Jak zjistit hodinu svého narození po 27 letech? (2 odpovědi)
- Neatestovaný lékař (6 odpovědí)
- Je správné, že knih typu "Vaříme s X“ či "Pečeme s X" vychází víc než knih o myšlení, protože se víc jí, než přemýšlí? (5 odpovědí)
- Vy starší uživatelé, jak mladou duši máte? (12 odpovědí)
- Jaký máte názor nas zavedení úplného zákazu kouření v restauracích, který má nyní vstoupit v platnost? (88 odpovědí)
- Jak jste se zachovali, pokud jste neočekávaně potkali známou nebo slavnou osobnost? (28 odpovědí)
- Co je to "druhá míza" a jak souvisí s "krizí středního věku"? (4 odpovědi)
- Seznam potravin s výsokým obsahem železa (4 odpovědi)
- Jak se zbavit zalehlých uší? (9 odpovědí)
- Potravinářský průkaz (4 odpovědi)
- Jak zjistit svoji krevní skupinu? (7 odpovědí)
- Viditelné (vystupující) žíly - jak je můžu získat? (5 odpovědí)
- co přesně znamená lucidní pacient? (2 odpovědi)
- Co dělat, když mám větry? (11 odpovědí)
- Na co se používá "višňová mast" ?? Máte s ní někdo zkušenost? (4 odpovědi)
- Proč zlomený vaz znamená smrt? (6 odpovědí)
- Co znamená hučení v hlavě a pískání v uchu? (3 odpovědi)
- Vstřebatelné stehy (5 odpovědí)
- Cena vstupní prohlídky (7 odpovědí)
- Domácí lék na bolest v krku (7 odpovědí)
- Použití hypermanganu (3 odpovědi)
- Co dělat po vytrhnutí zubu? (5 odpovědí)
- KDE SE DAJÍ KOUPIT ŠPUNTY DO UŠÍ ? (10 odpovědí)
- Utržené klíště (12 odpovědí)
- Jak na ucpaný nos? (7 odpovědí)