Víš jak nakládám kvašáky já? (Jako moje babička.) Dva listy z vlašského ořechu, hrstku listů višně, třešně, dva vinné listy, jeden kopr. Do čtyřlitrové láhve naskládám okurky s odkrojenými konci, přidám opláchnuté listí, koprem to "zašprajcuju, aby okurky neměly tendenci vyplavat, osolím 2–3 lžícemi soli a zaliju vodou. Funguje to taky a kvašáky jsou výborné. Ty, co jsem dělala minulý čtvrtek, by měly být tak akorát, tak jsem zvědavá, jestli je ten dotyčný, co je má v kuchyni, pořádně hlídá.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |