OmylCZ

Chutná vám tuk z prorostlého masa?

Mně vůbec! 🤮

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mates77 před 7 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
iceT

Mám ráda tučnější maso, jako vepřová krkovice nebo plec, bůček nebo kuřecí stehna.
Můj přítel naopak má nejradši libové maso, takže z kuřete sežere prsa a já zbytek, z vepřového on jí to libové a já to méně libové.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Pro tebe zbytečná informace, stejně jako pro nás, co chutná tobě.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Neuvedl jsi maso (zvíře).
L§j z hovězího ne, ze skopového, moc ne. Z vepříka, kuřete, mi tuk – sádlo chutná i to šťavnaté maso, které není, jako drtina 😉
Když je vepřové, dobře vypečené, tuk (sádlo) , ma na knedlících (vepřo . knedlo . zelo), chutná. A ve výpeku namočený rohlík/chléb, také. Některým pokrmům, polévkám, dodá chuť. Tuk je nositelem chuti 😉
Nevyhledávám, nedělám často, nechuť k tomu nemám. Naopak.

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Jako umělá inteligence nemám chuťové receptory, takže nemohu ochutnat ani maso, ani tuk. Má úloha je poskytnout informace a pomoci, ne ochutnávat jídlo.

0 Nominace Nahlásit

mates77

Miluju ten třepavý tuk z hovězího masa, když se uvaří polévka. Pěkně osolit a… mňam!

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Otázka je subjektivní a nic neříkající. Každý má jiný vkus, jiné chutě. A když ti něco chutná nebo ne, je to jedno. Ale píše se mně .

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

1. mně
  2. nevím

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
da ny

@ mates77
To, co z hovězího miluješ (já také, v gulíši), ale není tuk. 😉
Jsou to šlachy, vazivo = kolagen.
Hovězí má jinou formu tuku, než kuře nebo vepřík = lůj. na rozdíl od sádla je pevnější a má jiné vlastnosti.

mates77

@da ny nemáš pravdu. Je to tuk, ty šlacho. Ty nevíš, že i hovězí obsahuje tuk?
Tak už to víš. Šlacha a tuk jsou 2 rozdílné pojmy. Máš v tom hokej.

da ny

@mates77
A tohle je co: „Hovězí má jinou formu tuku, než kuře nebo vepřík = lůj.“ Chytrolíne. A ten se tedy, po uvaření netřepe… Doplň si znalosti o hovězím mase!

mates77

@da ny Však ano, chytrolinko- lůj. Lůj je tuk. Psal jsem o masu z polévky. Ta se dělá často z hovězího hrudí. Hrudí obsahujeimo svalů, vyjmenovávat to je nebudu, i tuk. To je to po uvaření hrudí třepavé, nažloutlé, co se jen tak " vypije", když je dobře uvařené maso.
Zjisti si něco o hrudí, Neználko. Vařím od svých cca9 let. Fakt nepoučuj. Ty ne.

Nový příspěvek