Avatar uživatele
RQLM

Čerstvé nebo sušené koření?

Které koření (bylinky) je lepší mít doma a přidávat do pokrmů čerstvé a které je lepší si jednoduše koupit sušené v pytlíku?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, iceT před 4100 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Bylinky a koření obojí je lepší čerstvé.Bylinky mám doma stále,některé nepěstuji dlouhodobě,protože už je mají v marketech stále- pažitka, majoránka, petrželka, bez těch se já neobejdu.Koření si melu v mlýncích,není nad čerstvě namletý pepř..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
lola

Čerstvé je samozřejmě lepší,ale některé druhy se prostě pěstovat nedají,např.kari atd. takže pokud máš kde,tak pěstuj,co seženeš a zbytek si kup. Pokud chceš kvalitu,tak je lepší nakupovat koření přímo v obchodech k tomu určeným a navíc tam seženeš i to,co v běžném obchodě nemají.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek