Avatar uživatele
Bronzový

Čerstvé maso z Jižní afriky?

Dnes jsem viděl v Brněnským Intersparu chlazené hovězí maso původem z Namibie,(jihozápadní afrika) a vypadalo na pohled docela v pořádku, být to mražené tak bych se tolik nedivil ale chlazené? Vysvětlí mi to někdo, i když není z Intersparu? Aspon teoreticky.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele

Každé maso po porážce musí tzv. vyzrát v chladu. Ani maso z kusů poražených na našich jatkách neputuje rovnou do obchodu. Myslím, že při dnešních možnostech logistiky, klidně maso z Namibie bude "akorát". Navíc zrovna Namíbie byla a je hodně Německá, takže nepředpokládám, že by tam vládnul nějaký šlendrián a k potravinám z této země bych měla docela důvěru, pokud ovšem je s nimi u nás posléze správně nakládáno. :))

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.