Avatar uživatele
dust8

Byla by tlačenka po zamražení chuťově dobrá?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Lurius před 1278 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Když ji prudce zamrazíš, tak sice drobné změny v chuti nastanou, ale stále je vysoce jedlá. Mnohokrát odzkoušeno

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… no, jíst se to dá, většinou se rozsype, jelikož pojivo (sulc) je mrazem zničen (existuje varianta ji znovu převařit), no a chuť koření je v kelu … jak by to bylo s chemicky vyrobenou nevim, ale z penáče vydrží vše, ani pes to nežere, ta se nezkazí >>> vono taky na ní už nejni co zkazit …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

V našich končinách se jádra do tlačenky nikdy nedávají. Mráz zničí její konzistenci, takže se rozpadne, ale jíst se dá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tony2412

Já ji zmrazuju v pohodě…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hufnágl

Tak určitě by nebyla chutná než čerstvá. Vyjmutá tlačenka z mrazáku má tendenci se rozsypávat, hlavně, když se do ni dávají játra, která se drolí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

JE dobrá.

Zdroj: osobní zkušenost

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
annas

dudu,

u nás se játra dávají do jitrnic. Původní recept na „presbuřt“ je bez jater.

před 1276 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Hufnágl

Dudu
… ale mozaika u čerstvé tlačenky nemá chybu.

před 1278 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Hufnágl

Drap
Ty máš šoker, za 50 tisíc, nebo levnější.?

před 1278 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek