CzechPrague

Budu tě mít rád, pokud budeš dělat to co chci já

Je láska jenom obchod?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 56 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

NE
Toxický vztah nebrat! Bič a pryč!

Něco takového může vyžadovat a očekávat, jen blbec.
Kdo miluje druhého člověka, miluje bez výhrad a bez podmínek.
Rodič, nebo partner…

"Kompromis ve vztahu znamená oboustrannou ochotu přizpůsobit se, aby se dosáhlo společného řešení, které vyhovuje oběma partnerům. Je to klíčový prvek zdravého vztahu, …!
**Kompromisy ukáží oběma partnerům, že jim záleží na vztahu a jsou ochotni pracovat na jeho kvalitě. **
Lásku potřebuje cítit i cvičený pes.

Kdy je dobré dělat kompromisy a kdy rozhodně ne
https://www.no­vinky.cz/clanek/ze­na-vztahy-a-sex-kdy-je-dobre-delat-kompromisy-a-kdy-rozhodne-ne-40399488#:~:t­ext=Je%2Dli%20­kompromis%20ve%20v­ztahu%20prosp%C4%9B%C5%A­1n%C3%BD%20ob%C4%9Bma%20­partner%C5%AF­m%2C,v%C4%9Bt%C5%A1%C3%A­D%20kompromisy%2C%20a­by%20v%C5%A1e%20fun­govalo%20bez%20p­ot%C3%AD%C5%BE%C3%AD

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Ten, kdo vidi lasku takhle, tak v zivote zadnou lasku nepoznal!

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Věta by zněla logičtěji jako " Budu tě tolerovat, pokud budeš dělat to, co chci já." Tam žádná láska není, a je to aspoň jasné.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Jestli to tak máš, se svým blízkým sociálním fondem, což by mne překvapovalo, protože ty žádný nemáš, je to tvá věc, nikoli naše starost. Akorát sem pak nechoď brečet, že jsou lidi nějací. Jsou, ale kdo si jak ustele, tak si taky lehne.

Jinak co chceš, jako, říct??? Hraješ si na guru bazmega, to nejlepší na světě hned po krájeným chlebu, tylu, pushupce a síťovaných pančocháčích a permanentně máš problémy s immanentními věcmi v interpersonálních vztazích. Tak měj, kde není, ani exekutor nebere, ale nás tím neoblažuj, tady to není Klášterní vzdělávací ústav pro výchovu křesťanských panen v Salašárech, ani nic podobného, tady se máš ty ptát a Kinderstube můžeš někomu doplnit, až se on zeptá! Nemáš tady vtloukat lidem klíny do hlavy. 🤦‍♀️

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek