Avatar uživatele
tony2412

bramborové knedlíky

když se dělají bramborové knedlíky,je rozdíl když uvařené brambory rozmačkám tím mačkadlem na br.kaši a nebo je nastrouhám a uhňácám z toho těsto,v obou případech si myslím,že výsledek je úplně stejný

Zajímavá 0 před 3385 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
alcyon

rozdil bude v texture knedliku (pri rozmackani, budou v knedlicich kousky brambor, coz ja rad :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Já je melu na mlýnku na maso.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tazatelka

Pokud do těsta nedáte špičky brambor, které už jdou špatně nastrouhat, rozdíl žádný nebude.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek