Avatar uživatele
anonym

Bramborová kaše v prášku? (instaktní) Pálí vás po ní žáha?

Pálí vás po ní žáha?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 2050 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nepálí, neboť jsem ji ještě nejedl a jíst nebudu. To raději amarouny. :-)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Nepálí - takové věci nejím ani v době hladu...
Respektive - takovej hlad jsem ještě neměl...
;-))
Pumíku - to fakt pozřeš?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Funna

že myslíš instatní, jsme pochopili...ale nachápu, proč bych si měla dávat peníze za chemicky upravenou věc, ve které je spousta éček a mléko to ani nevidělo, když výroba bramborové kaše z brambor, másla, mléka a soli v domácích podmínkách je to nejprimitivnějši vaření...takže se zamysli nad tím, co ta tvá kaše obsahuje a budeš vědět proč tě po ní žáha pálí...protože z té obyčejné není důvod, proč by tě měla pálit žáha víc, než po jiném běžném jídle...(to bys pak měla něco se svěračem nad žaludkem a žaludeční šťávy by se ti vracely do jícnu)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Jím jí s instantním řízkem a nic mě nepálí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Známá mi ji vychválila až do nebes, tak jsem chtěla okusit a celkem v poho. Žáha nepálí a dala se i jíst. Byla to kaše od Maggi.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

gecco - dám si někdy čínskou polévku zahuštěnou kaší v prášku,je to rychlé a chutné,jenže mě občas z toho pálí žáha.

před 2050 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Funna

o chutném bych docela polemizoval, ale zasytí to, v době nejtěžší...ale žáha tě nepálí pravděpodobně z té kaše, ale spíš z polévky...ta chemická pachuť, co ji má (tím je jasné, že ji občas také jím, ale to musí být fakt krizovka .-), ta tam není pro nic- za nic :-)

před 2050 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

oprava:http://slovnik-cizich-slov.abz .cz/…

před 2050 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření