Avatar uživatele
Bronzový

Blíží se zima,jaký máte recept na váš NEJ svařák?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vařím si ho takhle-kvalitní víno, troška vody, cukru jak má kdo rád, celá skořice, hřebíček a plátky citrónu a pomeranče-přivedeme k bodu varu. Pozor, nevaříme!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Beaes : dobry recept-orig. svarak- presne jak pisete,jen ty cele platky zmente na -kůru-myslemo bez duziny atd,jen zcela tenky vrchni platek te kury . Kdyz repny cukr nahradite trtinovym(muze byt klidne hrubsi typ Demerera) tak tim chut jedine vylepsite


Avatar uživatele
Stříbrný

Dvě až tři lžičky cukru nechám zkaramelizovat,přidám hřebíček,citronovou a pomerančovou kůru,kousek celé skořice a vanilky,zaliji vínem,nechám zahřát a žádná zima mi nevadí.


Avatar uživatele
Stříbrný

Dobré je přidat i hrozinky, a opražené mandle naložené v rumu. Převařená medovina není také špatná.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.