Avatar uživatele
Bronzový

Blíží se zima,jaký máte recept na váš NEJ svařák?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vařím si ho takhle-kvalitní víno, troška vody, cukru jak má kdo rád, celá skořice, hřebíček a plátky citrónu a pomeranče-přivedeme k bodu varu. Pozor, nevaříme!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Beaes : dobry recept-orig. svarak- presne jak pisete,jen ty cele platky zmente na -kůru-myslemo bez duziny atd,jen zcela tenky vrchni platek te kury . Kdyz repny cukr nahradite trtinovym(muze byt klidne hrubsi typ Demerera) tak tim chut jedine vylepsite


Avatar uživatele
Stříbrný

Dvě až tři lžičky cukru nechám zkaramelizovat,přidám hřebíček,citronovou a pomerančovou kůru,kousek celé skořice a vanilky,zaliji vínem,nechám zahřát a žádná zima mi nevadí.


Avatar uživatele
Stříbrný

Dobré je přidat i hrozinky, a opražené mandle naložené v rumu. Převařená medovina není také špatná.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.