Avatar uživatele
Registrovaný

Antiadhezní vrstva - o co jde?

Na některých nožích je jakási antiadhezní vrstva. Že prý se k nim pak potraviny tolik nelepí. Zejména sýr, bramory i jiná zelenina. Ohledně těch nožů mám na mysli něco jako: https://www.royaltyline.cz/…
Co to je a jak to funguje? Nějaký nerovný povrch, který ale pak omezí ostrost nože?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Máš tu 3 otázky a v každé sem cpeš odkaz na nějaký e-shop. Silně mi smrdíš spamováním.


Avatar uživatele
Stříbrný

Funguje to asi jako teflon na pánvi. Neomezuje to ostrost nože, protože vrstva je na ploše nože, ne na ostří.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Bydlení a zahrada

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Bydlení a zahrada

Zlatý Drap 1104
Zlatý mosoj 923
Zlatý hanulka11 500
Zlatý gecco 468
Stříbrný cukrar 332
Zlatý Kepler 275
Zlatý Hlada 258
Zlatý marci1 253
Stříbrný elektrikář 247
Zlatý venkovan 238

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.