Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.květen 21:28

Anesteziolog

Vzdělání a práce – Vysoké školy, univerzity

Dobrý večer,
studuji na čtyřletém gymnázium a po maturitě bych chtěla na medicínu. Už od malička chci pracovat ve zdravotnictví a vím, že studium je náročné a zájímá mě, jestli je studium anesteziologie náročnější než studium pediatrie? Tyhle obory by mě zajímaly a ráda bych v budoucnu pracovala buď jako anestezioložka nebo dětská lékařka v zahraničí, třeba v Americe i vzhledem k platům. Děkuju za všechny názory! :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.květen 22:01

Anesteziolog

Vzdělání a práce – Vysoké školy, univerzity

Dobrý večer,
studuji na čtyřletém gymnázium a po maturitě bych chtěla na medicínu. Už od malička chci pracovat ve zdravotnictví a vím, že studium je náročné a zájímá mě, jestli je studium anesteziologie náročnější než studium pediatrie? Tyhle obory by mě zajímaly a ráda bych v budoucnu pracovala buď jako anestezioložka nebo dětská lékařka v zahraničí, třeba v Americe i vzhledem k platům. Děkuju za všechny názory! :)
Doplňuji:
Bohemica – Ano chci, protože plat anesteziologa tady v průměru 20.000,– je opravdu směšný, kdežto v zahraničí je daleko ale daleko větší. A taky mi to nepřijde fér k českým lékařům, za takové náročné studium, takový plat. A dneska už většina mladých doktorů odjíždí za prací do zahraničí. Ani se jim nedivím…