Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.květen 17:01

K cemu hromadit majetek ?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Vzdyt stejne jak sme se sami bez majetku narodily tak umreme tak co s majetkem ? At mame sebeluxusnejsi zivot je to k nicemu . Nektery lidi by mozna rekli abych si ten zivot aspon uzil ale k cemu kdyz zivot je jen mozek kterej vam rika ja jsem ? Ale kdo ? Tak jak si me oznackoval stat mam jmeno a delam tu otroka nadnarodnim spolecnostem , politikum a podnikatelum . Teda aspon vetsina . Co kdyby se na to lidi proste vyprdly a zalozily svy farmy zlikvidovaly stat a zily si svuj zivot a ne otrokarskej zivot ? Kdyz to vemu z nadhledu internet , vlada , televize nic mi to neprineslo je to jen zisk korporaci akorat to spis vsechny oddeluje hezky do chlivecku jak chc stat a jeste nam vsechno zakazujou to mame jako trest za to ze jim platime dane si znas delaj doslova srandu k cemu tu vubec jsou kdyz je vidim je mozna tak spatne .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.květen 18:10

K cemu hromadit majetek ?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Vzdyt stejne jak sme se sami bez majetku narodily tak umreme tak co s majetkem ? At mame sebeluxusnejsi zivot je to k nicemu . Nektery lidi by mozna rekli abych si ten zivot aspon uzil ale k cemu kdyz zivot je jen mozek kterej vam rika ja jsem ? Ale kdo ? Tak jak si me oznackoval stat mam jmeno a delam tu otroka nadnarodnim spolecnostem , politikum a podnikatelum . Teda aspon vetsina . Co kdyby se na to lidi proste vyprdly a zalozily svy farmy zlikvidovaly stat a zily si svuj zivot a ne otrokarskej zivot ? Kdyz to vemu z nadhledu internet , vlada , televize nic mi to neprineslo je to jen zisk korporaci akorat to spis vsechny oddeluje hezky do chlivecku jak chc stat a jeste nam vsechno zakazujou to mame jako trest za to ze jim platime dane si znas delaj doslova srandu k cemu tu vubec jsou kdyz je vidim je mozna tak spatne .
Doplňuji:
Ja nerikam at si vedci delaj co chtej vyvijej leky , litaj do vesmiru ale proc jim to mame platit ? Tim ze se berou tuny prasku , ockovani za prvi nikdo nevi co to dela za druhy clovek ma proste umrit jak mu nastavila priroda dyt sme jen organismus a jeste ke vsemu prodluzovanim veku bych rek ze zpomalujem evoluci . Nikdo nevi co dela ale dela to hlavne ze je ted protoze kazdej uvazuje sobecky . A tohle urcite co tu je neni system je to akorat bordel . To jo kazdeho stesti strujcem ale aby bylo zachvily kde brat to stesti . Lek na nemoci tu je ale zakazanej marihuanovy oleje lecej jak rakovinu tak bolesti a na ostatni tu je zdrava strava a sport co potrebujete vic ? Nejspis super zdravi jako vsichni tady . Tohle stejne nedopadne dobre tenhle svet u moci sou sobci a rychle to skonci .