Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.březen 16:49

Spíš asi pro ženy. Máma nakládala ryby do kysaného zelí a cibule. Chutnalo to jako zavináče.

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Nechalo se to pár dní zaležet v chladu a chutnalo to výborně. Nedonutím se jíst ryby v rámci ozdravného programu, ale tohle mi chutnalo. To se dělá ze syrových sleďů nebo vařených ryb a jakých? Děláte něco podobného?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.březen 18:24

Spíš asi pro ženy. Máma nakládala ryby do kysaného zelí a cibule. Chutnalo to jako zavináče.

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Nechalo se to pár dní zaležet v chladu a chutnalo to výborně. Nedonutím se jíst ryby v rámci ozdravného programu, ale tohle mi chutnalo. To se dělá ze syrových sleďů nebo vařených ryb a jakých? Děláte něco podobného?
Doplňuji:
Maminka už nežije. A určitě to nezalévala žádným lákem, jen rybičky, zelí, cibule a prokládat vrstvy. ty půlky ryb nebyly velké, tak 15–20 cm na 4 cm. Mně šlo o druh ryb. Nebijte mě, vypadám jak pitomec, ale já prostě ryby nejím a žiju v domnění, že každá ryba je uvnitř červená nebo ne? Sleď je uvnitř bílý? když ho nenaložím do octové vody, rozpadnou se kosti v zelí a maso změkne nebo ho tedy musím spařit nebo krátce povařit?