Zeptal/a se – 21.březen 16:49
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Nechalo se to pár dní zaležet v chladu a chutnalo to výborně. Nedonutím se jíst ryby v rámci ozdravného programu, ale tohle mi chutnalo. To se dělá ze syrových sleďů nebo vařených ryb a jakých? Děláte něco podobného?
Zeptal/a se – 21.březen 18:24
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Nechalo se to pár dní zaležet v chladu a chutnalo to výborně.
Nedonutím se jíst ryby v rámci ozdravného programu, ale tohle mi chutnalo.
To se dělá ze syrových sleďů nebo vařených ryb a jakých? Děláte něco
podobného?
Doplňuji:
Maminka už nežije. A určitě to nezalévala žádným lákem, jen rybičky,
zelí, cibule a prokládat vrstvy. ty půlky ryb nebyly velké, tak 15–20 cm
na 4 cm. Mně šlo o druh ryb. Nebijte mě, vypadám jak pitomec, ale já
prostě ryby nejím a žiju v domnění, že každá ryba je uvnitř červená
nebo ne? Sleď je uvnitř bílý? když ho nenaložím do octové vody,
rozpadnou se kosti v zelí a maso změkne nebo ho tedy musím spařit nebo
krátce povařit?