Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 17:33

Přibírá se po domácím müsli?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Právě jsem si udělala domácí müsli a mamka mě hned začala strašit, že se obává toho, že po něm hodně přiberu. :D Recept mám sice od babičky, protože nám müsli často dělávala, když jsme byli malí, ale hodně podobných receptů jsem našla i na stránkách o zdravé a dietní stravě. Jak to tedy je? Je pravda, že se po müsli přibírá, nebo naopak je to dietní strava? Díky za odpovědi :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 17:54

Přibírá se po domácím müsli?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Právě jsem si udělala domácí müsli a mamka mě hned začala strašit, že se obává toho, že po něm hodně přiberu. :D Recept mám sice od babičky, protože nám müsli často dělávala, když jsme byli malí, ale hodně podobných receptů jsem našla i na stránkách o zdravé a dietní stravě. Jak to tedy je? Je pravda, že se po müsli přibírá, nebo naopak je to dietní strava? Díky za odpovědi :)
Doplňuji:
Složení mého domácího müsli: ovesné vločky, med, rozinky, kokos, vlašské ořechy, kondenzované slazené mléko, olej a čokoláda. Dnes jsem právě ještě četla, že med, na to jak je sladký, neobsahuje skoro žádné cukry. Tak nevím, zda je to pravda :))