anonym
Zeptal/a se – 23.únor 22:44
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Trubičky griliášové světlé, se šlehačkou a na koncích s čokoládovým rantlem. Trošku pocukrované drcenými oříšky. Byly k mání za komančů a byly moc dobré – nevíte někdo o předpisu na to těsto? Slyšela jsem, že pekaři do něj smetli všechny drobečky, co zbyly – pozor i ty chlebové. Nezaměňovat za tzv. hobliny – to byly trubičky z lístkového těsta se žloutkovým krémem – tam předpis není problém. Třebí trubičky byly čokoládové se šlehačkou a ty taky nejsou problém. Jiné trubičky v cukrárnách za komančů prostě nebyly. Jde mi jen o ty griliášové. Děkuji za ochotu.
anonym
Zeptal/a se – 25.únor 21:28
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Trubičky griliášové světlé, se šlehačkou a na koncích
s čokoládovým rantlem. Trošku pocukrované drcenými oříšky. Byly
k mání za komančů a byly moc dobré – nevíte někdo o předpisu na to
těsto? Slyšela jsem, že pekaři do něj smetli všechny drobečky, co
zbyly – pozor i ty chlebové. Nezaměňovat za tzv. hobliny – to byly
trubičky z lístkového těsta se žloutkovým krémem – tam předpis není
problém. Třebí trubičky byly čokoládové se šlehačkou a ty taky nejsou
problém. Jiné trubičky v cukrárnách za komančů prostě nebyly. Jde mi
jen o ty griliášové. Děkuji za ochotu.
Doplňuji:
Bohužel, v linkách – obou, které jste mi dosud poradili jsem předpis
nenašla. Spíš si myslím, jestli si toto nepřečte někdo, kdo byl za
starého režimu pracovníkem v cukrářské výrobně, kde se trubičky
dělaly. Dík i tak za pomoc.