Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.prosinec 21:37

Zmizel mi celý soubor „Obrázky“

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Doufám, že je tu ještě někdo bez vlivu a poradí mi. Jak jsem tak posílala PF s fotopřílohou, najednou se mi v řádku >prohledat< objevily jen Dokumenty a Obrázky ne. Po otevření přes Start tam soubor byl jen samostatně ( ne jako součást Dokumenty ) a teď tam už není vůbec. Při prohledání jsem je sice našla, ale nemůžu je otevřít. Bod obnovení jsem zkusila – neobjevily se. Co mám ještě zkusit? Mám OS Win XP.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.prosinec 22:16

Zmizel mi celý soubor „Obrázky“

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Doufám, že je tu ještě někdo bez vlivu a poradí mi. Jak jsem tak posílala PF s fotopřílohou, najednou se mi v řádku >prohledat< objevily jen Dokumenty a Obrázky ne. Po otevření přes Start tam soubor byl jen samostatně ( ne jako součást Dokumenty ) a teď tam už není vůbec. Při prohledání jsem je sice našla, ale nemůžu je otevřít. Bod obnovení jsem zkusila – neobjevily se. Co mám ještě zkusit? Mám OS Win XP.
Doplňuji:
Už jsem je našla, ukrývaly se v Dokumentech ve složce s informacemi o bojleru AEG. Najížděla jsem opatrně na jednotlivé složky a podle velikosti ( víc než 1 GB ) jsem je našla. Odtamtud už jsem je vysvobodila, ale potřebovala bych, aby se zas daly samostatně otevírat v nabídce Start.