Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.listopad 11:25

nastavení rozlišení

Počítače a internet – Software

Ahoj všem,mám malej problém : nainstaloval jsem si origo hru,a jelikož mám PC z roku raz dva,hra se sekala,zpomalenej film atd.tak jsem si v nastavení té hry dal malé rozlišení aby to nebyl takový nápor na moji 32 MB grafickou kartu(u hry je napsáno minim.64MB.Při spuštění hry ale zmodrala obrazovka a s údajem uprostřed-není signál- . Po opuštění hry je obrazovka zase ok,ale do hry nastavení abych to změnil se už nedostanu-prostě modro.Poradíte něk­do?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.listopad 22:41

nastavení rozlišení

Počítače a internet – Software

Ahoj všem,mám malej problém : nainstaloval jsem si origo hru,a jelikož mám PC z roku raz dva,hra se sekala,zpomalenej film atd.tak jsem si v nastavení té hry dal malé rozlišení aby to nebyl takový nápor na moji 32 MB grafickou kartu(u hry je napsáno minim.64MB.Při spuštění hry ale zmodrala obrazovka a s údajem uprostřed-není signál- . Po opuštění hry je obrazovka zase ok,ale do hry nastavení abych to změnil se už nedostanu-prostě modro.Poradíte někdo?
Doplňuji:
odinstaloval jsem to a zase zpatky nainstaloval-a je to stejný.Je to uložený v tý hře asi nafurt pokud se to nepřenastaví.Jenže jak to přenastavit když není možnost se tam dostat..
Kde je ten adresář jak jsi psal?Na mě musíš krapet polopaticky 🙂