Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.listopad 21:45

Rybaříte někdo? Líbí se vám tento sport ?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli chodíte na ryby a chytáte candáty protože by mě zajímalo jak na tom jste mě osobně zabral jeden maličký a od té doby ni … chodím na přehradu – ten maličký zabral v půlce 10 měsíce a ani ťuk jste na tom podobně ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.listopad 9:42

Rybaříte někdo? Líbí se vám tento sport ?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli chodíte na ryby a chytáte candáty protože by mě zajímalo jak na tom jste mě osobně zabral jeden maličký a od té doby ni … chodím na přehradu – ten maličký zabral v půlce 10 měsíce a ani ťuk jste na tom podobně ?
Doplňuji:
Vy kteří říkáte že je to týrání ryb jste to asi ještě neviděli že ano ? Dnes existuje totiž rybaření pod názvem chyť a pusť což znamená že se lidé snaží rybě zbůsobit co nejmenší zranění a ještě ji pustí do vody takovýmto způsobem se však chytají pouze trofejní kusy ryb ....... rybář který rybu chytí s ní nezachází špatně … je to jako když zabijete prase nebo krávu to vám nevadí když si na ní pochutnáváte co ? na knedlu zelu vepřu ?????? je to prostě o tom v přírodě vítězí silnější každý potřebuje žít ..... a navíc jste paní a pane chytří ještě asi neviděli masový lov velryb a delfínů v japonsku co ????? JÁ SE NEPTÁM NĚJAKEJCH OCHRÁNCŮ ZVÍŘAT JÁ SE TU BAVÍM POUZE S RYBÁŘI PROSÍM UŽ MI TO TU NEPIŠTE !!§