Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 0:09

Přemýšleli jste někdy nad „mocí davu“

Aktuality a zábava – Aktuality

Příklad nějaký člověk chce pracovat ale už je starší a samozřejme ho nikde nevezmou nebo jednoduše pouze nemá práci že jí ztratil. Tak je škoda těch zkušeností v tom oboru co má aby zůstali nevyužity a třeba tech lidí je takto víc zakládat různé firmy nebo jenom společenství podnikatelů a přitom nabrat ješte dalsí nezaměstnaný lidai . Příklad je hodně zedníků,dřevoz­pracující prumysl atd a stim by šlo něco už udělat kdo se třeba i nebojí pujcit peníze do začátků . Jak to vidíte ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 0:28

Přemýšleli jste někdy nad „mocí davu“

Aktuality a zábava – Aktuality

Příklad nějaký člověk chce pracovat ale už je starší a samozřejme ho nikde nevezmou nebo jednoduše pouze nemá práci že jí ztratil. Tak je škoda těch zkušeností v tom oboru co má aby zůstali nevyužity a třeba tech lidí je takto víc zakládat různé firmy nebo jenom společenství podnikatelů a přitom nabrat ješte dalsí nezaměstnaný lidai . Příklad je hodně zedníků,dřevoz­pracující prumysl atd a stim by šlo něco už udělat kdo se třeba i nebojí pujcit peníze do začátků . Jak to vidíte ?
Doplňuji:
Veřejný zakázky to nemá ani cenu se tím zaobírat pokud nemáte známy na vyšších postech.I když ted uz se snaží miliardový zakazky rozdelovat aby se k tomu dostali i min obratový firmy.Ale např stavba rodinných domů na to snad nemá vliv to postavý kterakoliv firma.