anonym
Zeptal/a se – 17.listopad 9:04
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
P.S. Do modre listicky me neposilejte , nevim kde je ! 🙂
Vanilkove rohlicky – nejlepsi :
340 g masla
100 g mouck. cukru
160 g mletych VLASKYCH orechu
speticka soli
Druhy den po vyndani z lednice necham trochu zmeknout a tvaruji .. a pecu …
🙂 a pak to dulezite :
Ja uz mam v litrove uzavrene sklenici mouck. cukr s van. luskem , ktery jsem
rozpulila. Po 3 tydnech je cukr krasne provoneny. Nepouzivam klas. van. cukr.
Vyzkousejte , je to uplna dobrota. -iv-
anonym
Zeptal/a se – 17.listopad 9:05
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
P.S. Do modre listicky me neposilejte , nevim kde je ! 🙂
Vanilkove rohlicky – nejlepsi :
340 g masla
100 g mouck. cukru
160 g mletych VLASKYCH orechu
speticka soli
Druhy den po vyndani z lednice necham trochu zmeknout a tvaruji .. a pecu …
🙂 a pak to dulezite :
Ja uz mam v litrove uzavrene sklenici mouck. cukr s van. luskem , ktery jsem
rozpulila. Po 3 tydnech je cukr krasne provoneny. Nepouzivam klas. van. cukr.
Vyzkousejte , je to uplna dobrota. -iv-
Doplňuji:
Jeee , jeste hl. mouku – 420 g. – prosit. 🙂