Zeptal/a se – 3.listopad 18:15
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ahoj, nedávno jsme řešili, že nejlepší jsou bramboráky s křupavými okraji a že ty, co právě jíme je nemají moc křupavé atd…a tak mi táta nabídl, ať je příště dělám já, jenže já je jaksi ještě nedělala, takže je neumím. Takže neznáte nějaký recept na bramboráky? Nějaký trochu jednodušší, nebo s nějakými fígly, aby ty bramboráky byly s křupavými okraji a aby byly prostě dobrý? Prosím o jakoukoliv radu…:)
Zeptal/a se – 3.listopad 18:36
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ahoj, nedávno jsme řešili, že nejlepší jsou bramboráky s křupavými
okraji a že ty, co právě jíme je nemají moc křupavé atd…a tak mi táta
nabídl, ať je příště dělám já, jenže já je jaksi ještě nedělala,
takže je neumím. Takže neznáte nějaký recept na bramboráky? Nějaký
trochu jednodušší, nebo s nějakými fígly, aby ty bramboráky byly
s křupavými okraji a aby byly prostě dobrý? Prosím o jakoukoliv
radu…:)
Doplňuji:
moc děkuju